Emy Alupei a ratat premiul cel mare la show-ul The Challenge, produs de MTV. Artista a primit 50.000 de dolari de la câștigători!

Publicat pe

Emmy Alupei a luptat în marea finală la show-ul The Challenge, produs de MTV, și, chiar dacă nu a ieșit pe locul întâi, artista a făcut o figură frumoasă alături de partenerul ei din finală, americanul Devin Walker. Câștigătorii au făcut un gest fără precedent înistoria concursului, astfel încât Emy se va întoarce acasă cu 50.000 de dolari. Iată pe ce loc s-a situat artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simpatica artistă Emy Alupei este prima româncă ajunsă în finala show-ului The Challenge, unde a participat inițial alături de Emanuel Neagu. Ajunsă în finală – partenerul ei a fost eliminat la limită -, artista a concurat alături de americanul Devin Walker, iar cei doi s-au clasat pe locul trei. Premiul de 1 milion de dolari a fost câștigat de Kaycee Clark, o fostă câștigătoare a show-ului Big Brother, și partenerul ei, C.T. Tamburello. Cei doi au făcut un gest fără precedent!

Emy Alupei se întoarce de la show-ul The Challenge cu 50.000 de dolari!

Emy Alupei a devenit cunoscută publicului larg în anul 2016, odată cu participarea la emisiunea 'X Factor', de unde a fost eliminată în semifinale. Pe lângă show-ul muzical de pe Antena 1, Emy a participat, în 2020, și la survivor, unde, din păcate, nu a rezistat mult timp. De asemenea, tânăra artistă a putut fi văzută și la Bravo, ai stil! Iar recent, simpatica Emy Alupei, care a câștigat inimile publicului cu stilul ei nonconformist, a participat la The Challenge: Spies, Lies and Allies.

Citește și: Larisa Iordache se retrage din gimnastică: „Un nou capitol este gata să înceapă'

Citește și: Ce spune Theo Rose despre relația cu iubitul ei și căsătorie:„Mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut’ / EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, Surprize’?Ce face acum Mihai Răzuș

Citește și: Gabriela Cristea, acuzată de fani că-și editează prea mult fotografiile: „În toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată…'

Citește și: Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022.Este bisexual

Din păcate, artista și partenerul ei american s-au situat doar pe locul trei, însă cu toate acestea le-a surâs norocul în cele din urmă. Câștigătorii marelui premiu, Kaycee Clark și C.T. Tamburello, după ce au primit șansa de a oferi o parte din câștig celorlalți finaliști, au luat decizia de a premia ambele perechi aflate pe locurile doi și trei. Astfel, ei au oferit 100.000 de dolari cuplului de pe locul 2 – Tori Deal și Kyle Christie – și încă 100.000 de dolari celor de pe locul 3 – Emy și Devin, notează Wowbiz.

Emanuel Neagu, eliminat în semifinală

Primul partener al lui Emy Alupei la The Challenge a fost Emanuel Neagu, cunoscut din primul sezon Survivor, unde s-a aflat în tabăra Războinicilor. Cei doi au fost selecționați în echipa de debutanți în echipa de debutanți (rookies) de la show-ul de supraviețuire filmat în Croația. Din nefericire însă, Emanuel a fost eliminat în semifinală. Emy, în schimb, a ajuns până în marea finală, unde s-a clasat în cele din urmă pe locul 3. Conform regulamentului, cei doi au șansa de a se întoarce la următoarele sezoane ale concursului, dar decizia ține de producătorii show-ului.

Emy Alupei a avut însă marea șansă de a nu se întoarce cu mâna goală de la show-ul The Challenge, iar asta datorită deciziei câștigătorilor de a împărți premiul. Kaycee Clark, câștigătoarea marelui premiu și-a motivat decizia de a premia ambele echipe clasate pe podium.

'El (C.T., n.r.)a mai câștigat la acest show, e pentru a 5-a oară când o face, iar eu am terminat pe primul loc la Big Brother. Așa că ne-am tot gândit: cât să le dăm? Iar C.T. mi-a spus: e ca atunci când trebuie să-ți alegi copilul preferat. Ai de ales între locul 2 și locul 3. Nu poți oferi mai mult unuia decât altuia', a explicat Kaycee Clark citată de US Magazine.

Câștigătoarea a povestit și cât de frustrant este, după atâta muncă, să te întorci acasă cu mâna goală.

'La primul sezon am ieșit pe locul 2 la fete și am primit zero dolari. La al doilea sezon la care am participat m-am accidentat și am luat tot zero dolari. Înțeleg cum e să munești luni de zile iar la final să nu primești nici o recompensă după ce ai trecut prin iadul ăsta', a mai spus Kaycee.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter