Tu îți pui prezervativ când faci sex ocazional?

Publicat pe

Bună întrebare. Toată lumea ştie în zilele noastre, după atâta educaţie sexuală în plină ascensiune, de ce trebuie să ne punem prezervativ atunci când facem sex la întâmplare. Dar, contrar tuturor acestor sfaturi, există oameni care n-au folosit în viaţa lor un perzervativ şi nici n-au de gând s-o facă, conform propriilor lor mărturisiri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De altfel, studiile de specialitate indica clar faptul că numai 50% dintre indivizii activi sexual îşi pun prezervativ în mod regulat. Mai rău decât atât, 20% dintre indivizi declară că n-au folosit niciodată acest tip de protecţie.

Mai jos vă prezentăm mărturiile a două femei, ambele active sexual, care au în comun un singur lucru: niciodată în viaţa lor n-au folosit prezervativ.
„Cui îi arde ca în mijlocul unor momente fierbinţi să rupi hârtia unui pacheţel şi să rulezi prezervativul pe penis?!'

Marissa este profesoară, are 34 de ani şi locuieşte în Statele Unite, la Washington. Şi-a început viaţa sexuală când avea 16 ani. În prezent, Marissa nu are o relaţie stabilă, însă se declară o practicantă a sexului sănătos şi protejat.

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea: „Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și: Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:’Ce face ea acum nu m-a surprins deloc’

Citește și: Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:’Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…’

Ce ne-a îngrijorat sincer este că Marissa n-a folosit în viaţa ei un prezervativ!
De ce, oare?

În primul rând, eu iau anticoncepţionale de când mă ştiu, deci, niciodată n-am avut nevoie să folosesc un prezervativ ca să evit o sarcină nedorită. Şi, cu toată sinceritatea, cred că m-aş complica îngrozitor cu un prezervativ. O singură dată am avut intenţia de a folosi prezervativ, dar mi s-a părut aşa de complicat, încât am renunţat. Hai să fim serioşi, cui îi arde ca în mijlocul unor momente fierbinţi să rupi hârtia unui pacheţel şi să rulezi prezervativul pe penis?!

Situaţia Marissei e cât se poate de îngrijorătoare, mai ales după ce ea ne-a declarat că a avut mai mult de 25 de parteneri.

11

Şansa ca ea să contacteze oricând o boală cu transmitere sexuală e foarte mare, începând cu HPV şi continuând cu HIV sau herpes genital.

Cu toate că Marissa ne spune că în fiecare an nu sare vizită la ginecolog şi că e totul foarte ok, noi spunem că e doar foarte norocoasă. Să nu uităm că există boli sexuale ale căror prime semne îşi fac apariţia după perioade îndelungate, de luni de zile, iar altele nu prezintă nici un simptom, în timp ce tu deja le-ai transmis partenerului de sex.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter