TJ Miles, dezvăluri din perioada în care a ajuns la închisoare: "A fost foarte rău, m-a marcat"

Publicat pe

TJ Miles este foarte popular în social media, însă nu mulți dintre fanii săi știu că acesta a avut probleme cu legea la un moment dat, a și fost în închisoare, în Canada. Din fericire, a stat o perioadă foarte scurtă după gratii, însă mărturisește că acest lucru l-a marcat din plin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles a devenit cunoscut odată cu participarea la Survivor, însă puțini dintre fanii săi știu că influencerul a fost arestat și a stat la închisoare, pentru scurtă vreme, ce-i drept, în urmă cu niște ani, după ce a avut probleme cu legea. Recent, el a vorbit despre acea perioadă tulbure din viața lui.

TJ Miles, dezvăluri din perioada în care a ajuns la închisoare: "A fost foarte rău, m-a marcat"TJ Miles, dezvăluri din perioada în care a ajuns la închisoare: "A fost foarte rău, m-a marcat"

TJ Miles: „Am trecut prin iad să ajung aici”

TJ Miles a devenit faimos pe TikTok, unde filmulețele lui amuzante, în care combină româna (cu accent) cu engleza, au devenit virale, aducându-i o mulțime de fani. TJ Miles sau Tiberiu Iordache, așa cum se numește în realitate, are, însă, un trecut tumultuos, despre care a vorbit recent, cu sinceritate.

Citește și: Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. De ce și l-a schimbat

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț:’A fost foarte frumos. Am vorbit de…’

Citește și: Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare.Sentința a fost contestată

„Am trecut prin iad să ajung aici, așa a fost, am avut probleme cu legea, m-am vindecat complet de traume. Faptul că am fost vocal pe social media de aceste lucruri și am vorbit despre ele, m-au ajutat foarte mult în viața personală și psihic, am ținut foarte multe lucruri în mine de  rușine, de familie, de părinți, de Dumnezeu. Nu credeam că o să fac niciodată, dar faptul că am facut-o, sfătuiesc oamenii să vorbească despre traume, măcar cu prietenii, cu familia, poate ajungi să te vindeci mult mai repede.

Am ajuns într-un loc liniștit în viața mea, m-am vindecat, mă concentrez pe nivelul următor. Cred că prin ce am trecut m-a pregătit Dumnezeu pentru ce o să urmeze în viața mea, și sunt foarte recunoscător că sunt aici și că pot motiva și pe alții. Sunt pregătit pentru tot ce o să urmeze în viața mea, a dezvăluit TJ Miles pentru ciao.ro.

TJ Miles, dezvăluri din perioada în care a ajuns la închisoare

Tiberiu Iordache a trăit mulți ani în Toronto, Canada, de unde a revenit în 2018, iar acum are aici un service auto. De altfel, acesta nu a ezitat să vorbească despre perioada în care a stat în închisoare, dezvăluind că a fost vorba despre niște ilegalități pe care le-a comis, respectiv posesie de droguri. Din fericire, a stat doar în arest o perioadă, îndeajuns însă pentru a avea parte de o experiență tulburătoare.

„A fost foarte rău pentru că nu am fost închis că eram vinovat, a fost un arest într-o celulă până caută ei ce au de căutat, și dacă ieși te prezinți la tribunal când este timpul, dacă pierzi procesul te duci la închisoare, eu nu am făcut închisoare pentru că am câștigat toate procesele, nu am nici o înregistrare criminală, sunt curat de la cap la coadă, pot călători oriunde în SUA, Canada, nu am cazier.

Acest lucru mi-a arătat că viața e prea scurtă să te focusezi pe lucruri care nu merită și să foloseși talentul pentru lucruri care merită, m-a marcat, m-a schimbat, m-a făcut să fiu trist, sunt un om care crede în bunătate, crede în Dumnezeu, cred că totul are un rost, dacă ești suficient de atent și de deștept să vezi toate semnele și să iei avantaj față de ele, să treci la nivelul următor, a mai dezvăluit TJ pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter