Cum să te protejezi împotriva atacurilor energetice negative

Publicat pe

Cum să te protejezi împotriva atacurilor energetice negative. Poate că ai chef să plângi fără niciun motiv sau te confrunți cu simptome fizice ciudate și dureri care nu au nicio legătură clară cu sănătatea ta actuală. Poate te simți deconectat de la al treilea ochi. Toate acestea sunt câteva metode de a observa atacurile de energie negativă și aveți nevoie de protecție psihică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sperăm că punerea in evidenta a Luminii și Iubirii în univers le atrage înapoi într-o formă oarecare. Cu toate acestea, realitatea este că unii oameni ne vor trimite întotdeauna energie proastă. Aici capătă importanță ecranarea psihică.

Chiar dacă încercăm să evităm conflictul cât mai bine, uneori nu putem scăpa. Primul pas este să ne dăm seama că suntem atacați sau că o persoană are dorințe rele față de noi. Întreabă-te dacă te simți neobișnuit de ciudat sau dacă visele tale sunt invadate de imagini atacante și tulburătoare.

Citește și: Cum arată soția și fiica lui Dan Bordeianu.Actorul a publicat fotografii cu familia lui

Citește și: Ileana Lazariuc și Matei Stratan formează un cuplu.Cei doi s-au expus prima oară în public alături de LIli Sandu și soțul ei

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios:„Mi-am găsit rapid rochia de mireasă’. Primele imagini de la nuntă

O primă formă de apărare

Cristalele sunt o modalitate excelentă de a crea scuturi psihice. Atacurile pot lăsa efecte vizibile precum inele magice sparte. Un atac de Magie Neagră folosind energie negativă poate, de asemenea, orbi cel de-al treilea ochi și ne poate elimina capacitatea de a vedea orice în spatele voalului.

Pot exista exemple și mai rele în care magazinele au fost forțate să se închidă cu proprietarii suferind de traume.

Ecranarea și protecția psihică pot fi duse în mai multe moduri. Cea mai simplă metodă de curățare a energiei negative este folosirea lumânărilor și a fumului. Un atac psihic mai mare, cum ar fi o vrajă, blestem sau folosirea numelor negative pentru a ataca, va avea nevoie de asistența ritualurilor, zeităților și îngerilor.

Cristalele pot fi o primă linie defensivă eficientă. Onixul negru este o piatră puternică pentru a îndepărta energia negativă descărcată aleatoriu. Înainte de asta, putem începe pur și simplu prin a da foc salviei albe și a ne curăța spațiul și persoana. S-ar putea să te gândești la asta ca la un duș psihic.

Continuați după curățare. Cunoașterea numelui atacatorului poate fi, de asemenea, benefică, deoarece utilizarea acestuia în timpul curatarii poate returna energia. Un amestec format din petale de trandafir, salvie albă, tămâie și rășină de sânge de dragon poate fi benefic pentru curățarea spațiilor pline de negativitate și trecerea peste spiritele supărătoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter