Cine este Cătălin Boroica de la Chefi la Cuțite. A fost crescut doar de mamă

Publicat pe

Cine este Cătălin Boroica. Tânărul bucătar de la Chefi la Cuțite a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu un preparat de-a dreptul inedit. A combinat cu succes mai multe tipuri de varză cu pieptul de rață. A ajuns pentru prima oară să gătească din nevoie. Crescut doar de mamă, care muncea din zorii zilei până târziu, nu avea cine să îi pregătească și mâncarea. A făcut un liceu fără legătură cu bucătăria, apoi a început o facultate pe care nu a mai terminat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și-a dat seama că meseria pe care și-o dorește cu adevărat este cea de bucătar. A început să dea telefoane, să își depună CV-ul în multe localuri, dar fără succes. Atunci când auzeau că nu are experiență și într-o bucătărie profesională, patronii îl refuzau. În loc să renunțe, s-a ambiționat și mai mult decât până atunci. În doar câteva luni, în primul loc unde s-a angajat, a reușit să devină oficial bucătar.

Cine este Cătălin Boroica de la Chefi la Cuțite. A fost crescut doar de mamăCine este Cătălin Boroica de la Chefi la Cuțite. A fost crescut doar de mamă

Cine este Cătălin Boroica

Cătălin Ionel Boroica are 26 ani, vine din Alba Iulia, și este de meserie bucătar. A fost crescut de mama lui, iar așa a ajuns să își facă singur de mâncare. A urmat un liceu, iar după absolvire trebuia să devină frizer, dar nu a pornit pe acest drum. A început și o facultate, la îndemnul celor din jur, dar a renunțat după scurt timp.

Cine este Cătălin Boroica. „Eu am crescut doar cu mama, ea lucra foarte mult, eu eram foarte mult timp singur. Lucra în piață, stătea până târziu. A trebuit să învăț să gătesc. Nu mi-a plăcut școala niciodată, nu mi-a plăcut să învăț, să stau să îmi bat capul cu toate materiile. Culmea culmilor, am intrat la Estetică, trebuia să devin frizer.

Eu eram foarte gras și am intrat la un profil de fete. A fost o perioadă de tranziție. Am terminat Estetică și igiena corpului omenesc și m-am înscris la Facultatea de Electronică aplicată. Foarte proastă decizie. M-am lăsat influențat de oamenii din jurul meu, am stat vreo 4-5 luni apoi am renunțat”, a povestit el, la preselecțiile Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Mădălina Cafadaru de la Chefi la Cuțite. Soțul sirian i-a răpit fetița

Citește și: Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. A locuit în Ierusalim

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată: „Încă nu am aflat sexul copilului’. Cine este iubitul fostei asistente TV

Citește și: Cine este Dan Manciu de la Chefi la Cuțite. E căsătorit și are o fetiță

Cum a ajuns bucătar

Cine este Cătălin Boroica. Când și-a dat seama că asta meseria care îl împlinește cu adevărat, nu bănuia că își va găsi atât de greu un loc de muncă. Atunci când a primit o șansă, a avut grijă să o fructifice rapid.

„Am încercat să mă angajez într-o bucătărie profesională. Eu știam să toc deja ca bucătarii de la 14 ani, de acasă. Am o ciudă pe locurile care nu m-au chemat nici măcar la interviu. M-am ambiționat foarte tare, în primul local în care am lucrat am ajuns bucătar în trei luni.

În al doilea local în care am lucrat, unde era un meniu mult mai pretențios, tot așa, am ajuns bucătar și acolo. De atunci lucrez în același loc. Vreau să îmi demonstrez că ascensiunea pe care am avut-o nu e numai în capul meu”, a mai dezvăluit concurentul de la Chefi la Cuțite.

A slăbit enorm în adolescență

Cine este Cătălin Boroica. Cu toate că începuse deja să facă mâncare acasă, alimentația haotică i-a adus foarte multe kilograme în plus, la o vârstă fragedă.

„Sunt bucătar de cinci ani, pe mama o cheamă Maria. Am început ca ajutor de pizzer. Am avut 125 de kilograme cel mai mult, prin clasa a 9-a. Timp de trei ani, sală, regim. Nu am consumat zahăr, pâine, chipsuri. Aveam capul cât un vițel”, a mai mărturisit el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter