Ce bem de Anul Nou: Top 3 lichioruri fine pe care să le încerci de Revelion

Publicat pe

Preparatele de Revelion au întotdeauna mai multă savoare atunci când sunt însoțite de o băutură fină. Pentru femeile rafinate, un lichior de calitate le va oferi o adevărată experiență senzorială în noaptea dintre ani, astfel încât să înceapă 2022 simțindu-se cu adevărat răsfățate. 

Lichiorul Caramel Cream, alternativa mai dulce și mai prietenoasă cu publicul feminin a romurilor A.H. Riise, este fără doar și poate ingredientul nelipsit al momentele de răsfăț, în care se regăsesc arome cremoase, predominant dulci, cu accent pe caramel, frișcă, impresii de cafea şi un strop de sare. 

Pentru femeile care adoră ciocolata, Bottega Nero Liquore Al Cioccolato este lichiorul potrivit a fi descoperit în noaptea de Revelion. Deliciosul sortiment italian îmbină elegant aroma de ciocolată neagră cu baza de grappa venețiană pentru a încânta pur şi simplu simţurile. Conţinutul moderat de alcool, textura cremoasă, mirosul intens şi gustul bogat fac ca lichiorul să poată fi savurat cu plăcere simplu, rece, asemeni unei băuturi de ciocolată, însă sortimentul se potrivește foarte bine şi într-un cocktail.

Băuturi fine, cu preţuri bune, pe FineStore.ro 

Un alt lichior care poate fi servit ca aperitiv sau digestiv și este nelipsit din cocktailuri celebre, precum Margarita sau Cosmopolitan, este Cointreau, fiind considerat cel mai bun lichior de portocale din lume. Portocalele folosite sunt atent selecționate şi provin mai ales din Spania, Brazilia, Haiti şi Macedonia. 

În funcție de preferințe, pe FineStore.ro, găsești în această perioadă o ofertă bogată de licori rafinate, la prețuri bune, inclusiv pentru șampania nelipsită de Revelion, vinuri aromate, sortimente de whisky de cea mai bună calitate, rom, vodkă, tequila, gin sau coniac sau chiar băuturi tradiționale, de la producători renumiți din România sau de pe meleaguri străine. Pe FineStore.ro găsești practic tot ce-ți dorești în materie de băuturi alcoolice, dar și ceaiuri sau sortimente de cafea aromată. 

Printre cele peste 3.000 de produse 100% originale și cu prețuri mici din stocul FineStore.ro se regăsesc băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Masi, June, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin, cu care-ți poți surprinde oaspeții de Revelion sau pe cei la care mergi să întâmpini Anul Nou. 

Este bine de știut că, pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 199 de lei, transportul este gratuit. Livrarea se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Sărbători fericite!  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter