Sănătatea mintală este foarte importantă. Ședințele cu psihoterapeutul Daniel Ivan pot fi de ajutor

Publicat pe

Problemele de zi cu zi ne pot copleși deseori. Stresul și grijile și chiar traumele acumulate pe parcursul timpului pot avea repercursiuni grave asupra calității vieții. Sănătatea mintală este extrem de importantă, iar fără aceasta nu putem duce o viață normală, nu putem avea interacțiuni sociale firești și așa mai departe. 

Motiv pentru care atunci când emoțiile ne copleșesc și starea psihică este preponderent una negativă este important să cerem ajutorul unui specialist. Dacă sunteți în căutare de un psihoterapeut din Bucuresti, spre exemplu, Daniel Ivan este cel care vă poate ajuta. Are diverse specializări și puteți beneficia de diverse tipuri de psihoterapie și dezvoltare personală. 

Stare constantă de tristețe? Este nevoie de o schimbare

Zile mai puțin bune are oricine. Însă, există perioade în care starea constantă de tristețe te împiedică  să îndeplinești sarcinile din fiecare zi, să muncești așa cum ar trebui, să socializezi și chiar să ai grijă de propria persoană. Printre semnele depresiei se enumeră și insomniile, lipsa dorinței de a face orice. 

Chiar dacă persoanelor din jur li se pare simplă o schimbare în viață, adevărul este că depresia nu este atât de ușor de trecut. Este nevoie de ajutor, iar de la psihoterapeutul Daniel Ivan, cu pagina danielivan.ro, le poți primi. Schimbarea constă în ședințe de terapie care să ajute la înțelegerea stărilor prin care treci și depășirea acelui moment sau acelei situații problematice. 

Uneori o altă perspectivă asupra unei probleme poate fi de mare ajutor. Asta poți face prin analiză a situației și găsirea răspunsurilor potrivite. Desigur și întrebările trebuie să fie cele potrivite, motiv în plus pentru care vei prefera să apelezi la Daniel Ivan.

Ideea de terapie poate fi înfricoșătoare – terapia online poate fi de ajutor

Cei care sunt într-o stare avansată de depresie, cei care abia mai comunică cu cei dragi nu sunt atât de ușor de convins să meargă la un psihoterapeut. Numai gândul de a ieși din casă și de a merge într-un loc necunoscut, în biroul psihoterapeutului este o problemă.

Motiv pentru care Daniel Ivan oferă posibilitatea de a realiza ședințe de terapie online. Din confortul propriei case oamenii își pot rezolva problemele, pot parcurge fiecare etapă necesară pentru astfel de ședințe și negreșit rezultatele pozitive vor începe să apară.

Tipuri de terapii – servicii necesare pentru diverse situații

Puteți beneficia de diverse tipuri de terapii. Poate depresia, anxietatea nu sunt probleme cu care vă confruntați. Asta nu înseamnă că nu există o rezolvare. În cazul unor neînțelegeri în familie, când soții nu se mai înțeleg așa cum ar trebui, indicat ar fi să încerce să își rezolve problemele. 

Caz în care există terapia de cuplu, de familie și cea individuală. În special când cei doi soți au și copii împreună, terapia poate fi cea care îi salvează pe toți de diverse probleme mai grave pe viitor.

Pentru mai multe informații și pentru a stabili o ședință accesează pagina danielivan.ro.

Contact:

[email protected]

0761.600.020

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter