Mohammad Murad, fostul jurat de la Imperiul Leilor, a cumpărat o închisoare și o transformă în hotel: „Acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej”

Publicat pe

Mohammad Murad, fostul jurat de la Imperiul Leilor, a cumpărat o închisoare celebră din România. Medicul are planuri mari de viitor și vrea să investească într-o zonă lăsată în paragină. Afaceristul va transforma totul într-un centru de conferințe, locația fiind la o oră distanță de București. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mohammad Murad este de origine libaneză și a venit în România pentru a studia Medicina. Era deja medic la Spitalul Colentina când a renunțat la visul lui, încă de mic copil, pentru a deveni un antreprenor de succes. Afaceristul s-a îndreptat spre zona de turism din țară, mai exact litoralul românesc, pentru că a vrut să schimbe multe aspecte mai puțin plăcute. Așa a ajuns să conducă un imperiu, cu peste 15 locații turistice. 

Mohammad Murad, fostul jurat de la Imperiul Leilor, a cumpărat o închisoare și o transformă în hotel: „Acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej'Mohammad Murad, fostul jurat de la Imperiul Leilor, a cumpărat o închisoare și o transformă în hotel: „Acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej'

Omul de afaceri a făcut parte din juriul de la Imperiul Leilor, marca PRO tv. Mohammad Murad a preferat însă să se retragă din emisiune, pentru a-și onora alte proiecte profesionale importante. Medicul avea deja o agendă încărcată și multe alte priorități. Sezonul trei de la Imperiul Leilor îi are ca jurați pe Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. 

Citește și: Cine este Mohammad Murad de la Imperiul Leilor?A venit în România să se facă medic, dar a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din turism

Citește și: Ce afaceri are Mohammad Murad.A reușit să strângă o avere colosală

Citește și: Raluca Bădulescu va rămâne cu casa, după divorțul de soțul ei.Imagini cu locuința vedetei

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, prima apariție în calitate de cuplu, la un eveniment.S-au sărutat pătimaș în văzul tuturor, la petrecerea VIVA!

Mohammad Murad a cumpărat o închisoare celebră din România și o transformă în hotel

Omul de afaceri a anunţat, miercuri, la o conferință de presă, că a cumpărat închisoarea Doftana şi doreşte să o transforme într-un complex hotelier cu 1.000 de locuri. El a menţionat că investiţia se ridică la 25 de milioane de euro, potrivit Ok! Magazine. Totul a pornit de la o licitație referitoare la paragina în care a rămas fosta închisoare, din zona Prahovei. Vedeta a primit multe comentarii și pozitive, dar și negative. 

„Acest lucru îl fac de peste 20 de ani, unde sunt active lăsate în paragină, care au fost şi reprezintă nişte simbolurile ale istoriei României. Nu ştiam foarte multe despre închisoarea Doftana, am citit. Chiar dacă au fost nişte simboluri un pic mai negative, că e vorba de o puşcărie, ştiţi foarte bine că acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej, zona are foarte multă istorie. Eu cred că nu există o afacere durabilă dacă nu are în spate istorie', a declarat Murad la conferința de presă.

În ce va investi fostul jurat de la Imperiul Leilor 

Medicul a anunțat recent că a cumpărat închisoarea Doftana, o fostă locație celebră din România, unde erau încarcerați deținuți politici și de drept comun. Clădirea a fost folosită din 1895 până în 1960, apoi a fost transformată în muzeu. După 1990, din lipsa fondurilor, închisoarea Doftana a devenit o paragină. 

„Vom face cel mai mare centru de conferinţe din România, cu peste 1.000 de locuri de cazare, primul complex hotelier destinat conferinţelor. Tot ce se va consuma acolo vor fi produse bio. Zona este atractivă pentru oameni şi are multe avantaje, unul din ele este apropierea de Bucureşti, e la o oră de Bucureşti. E un peisaj superb. Suntem gata pregătiţi să investim. Investiţia se va ridica în prima fază la 25 milioane de euro, urmând să fie extinsă dacă e nevoie', a mai anunţat omul de afaceri Mohammad Murad, potrivit sursei citate. 

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter