Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani. Fotografiile ei de pe Instagram fac furori

Publicat pe

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani. Maia are 18 ani împliniți curând și este o domnișoară în toată regula. Este cuminte și nu atipică, asta pentru că este o prezență destul de discretă pe rețelele sociale, deși viața adolescenților de vârsta ei se învârte în jurul acestora. Iată cum arată fiica vedetei de televiziune acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani. Teo și fiica sa au o relație specială încă de la început, iar mulți o știu pe Maia de când era mică și îi topea inima mamei sale cu mesaje emoționante. Acum, Maia a crescut, a împlinit 18 ani de curând, și este o frumusețe de fată.

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani. Fotografiile ei de pe Instagram fac furoriCum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani. Fotografiile ei de pe Instagram fac furori

Deși nu este extrem de activă pe rețelele de socializare, tânara își surprinde tot timpul fanii cu imaginile postate. Fotografiile pe care le-a împărtășit cu următorii ei au primit aprecieri, dar și comentarii pozitive. Iată cum arată acum fiica lui Teo Trandafir!

Citește și: Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir.Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

Citește și: Fiica lui Teo Trandafir a crescut și este o frumusețe de fată.Așa arată Maia la 12 ani!

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:'Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!'

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor:'Vreau să investesc în educația mea'

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Cel mai important lucru din viața ei este Maia Trandafir, fetița pe care a adoptat-o în urmă cu mulți ani.

Tânara a împlinit acum 18 ani și este o tânără extrem de frumoasă, dar și foarte discretă. În perioada în care viața adolescenților se învârte în jurul ecranelor și rețelelor de socializare, Maia își vede de viața sa departe de lumina reflectoarelor.

Însă, de curând, fiica prezentatoarei a postat o serie de fotografii în mediul online, iar fanii au fost surprinși să o vadă cât de mare a crescut și cât de simpatică este! Zeci de aprecieri și comentarii au fost lăsate la postarea respectivă. „O fată foarte frumoasă, deșteaptă!! Mult succes, Maia!!', „Ce transformare!!!', „Superbă', sunt câteva dintre comentariile primite de fiica lui Teo Trandafir pe Instagram. 

Ce relație are Teo Trandafir cu fiica sa

Relația dintre Teo Trandafir și fiica sa este extrem de specială. Pe lângă faptul că sunt mamă și fiică, cele două și prietene extrem de bune.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin. Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție’, a declarat Teo Trandafir.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter