Rețeta de ouă crocante umplute a Alinei Laufer. Rapidă și gustoasă!

Rețeta de ouă crocante umplute a Alinei Laufer. Alina Laufer a reinvențat o rețetă clasică. Vedeta a pregătit ouă crocante umplute, cu maioneză și muștar, pesmet și făină. Aceasta începe prin a le scoate gălbenușul. Ulterior, ajunge la etapa pane, în care le face crispy, iar ulterior umplutura este realizată din gălbenuș cu maioneză și muștar.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Rețeta de ouă crocante umplute a Alinei Laufer. Nici condimentele nu lipsesc, iar această variantă este perfectă pentru Paștele ce urmează, acolo unde ouăle umplute sunt de foarte multe ori vedete pe masa de Paște. Alina Laufer a explicat pe îndelete fiecare pas ce trebuie urmat pentru ca rețeta să fie respectată întocmai. Iată care sunt ingredientele pe care trebuie să le folosești!

Rețeta de ouă crocante umplute a Alinei Laufer – Ingrediente

  • Ouă fierte
  • Maioneză
  • Muștar
  • Pesmet
  • Făină
  • Ou

Citește și: Rețetă de chili cu fasole și legume. Ideală pentru perioada postului

Citește și: Rețetă de cozonac roz cu zmeură, migdale și fistic: „Un contrast plăcut între aroma fructelor și gustul bogat al aluatului”

Citește și: Cum prepari cele mai delicioase chiftele de post

Citește și: Cum se pregătesc batoanele Twix de post

Citește și: Rețetă de Dal Tadka sau mâncare de linte. Inspirată din bucătăria indiană

Rețeta de ouă crocante umplute a Alinei Laufer – Mod de preparare

Alina Laufer a pregătit o rețetă cu care nu ai cum să dai greș. Vedeta a reinventat rețeta clasică și rezultatul este unul spectaculos. Iată cum se prepară:

„Vom face ouă umplute cu o mică schimbare. Avem nevoie de ouă fierte, maioneză și muștar, de pesmet, ou și făină, pentru că o să le prăjim. Haideți să trecem la treabă. Mai întâi o să le tăiem, le scoatem gălbenușul, după care o să trecem la etapa de pane în care o să le facem crispy. Sunt pregătite, o să le prăjim, facem și umplutura. Aici am gălbenușurile, pe care o să le amestec, le zdrobesc și le amestec cu maioneză și cu muștar, puțină sare și piper. Obligatoriu este rețeta clasică. Puteți să puneți și castravete murat tăiat foarte, foarte fin, puțină paprika, boia iute. Surprindeți-vă invitații cu aceste ouă. Nici nu o să-și dea seama ce minunăție ați creat în farfurie', a povestit Alina Laufer, la Kanal D.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton