Rețetă de ardei iute murat. Simplu și delicios!

Publicat pe

Rețetă de ardei iute murat. Ardeiul iute este cunoscut pentru multiplele beneficii pe care le aduce sănătății. Are proprietăți antiinflamatorii, reduce durerea și îmbunătățește digestia. Îl puteți consuma atât simplu, cât și în diverse preparate. Rețeta de ardei iute murat recomandată de noi este una simplă și delicioasă, păstrându-i gustul proaspăt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețetă de ardei iute murat. Ardeiul iute este așadar un miracol pentru sănătate. Dacă îl consumați în mod regulat, vă poate aduce îmbunăți digestia, dar și imunitatea. Ba mai mult, este util și dacă vreți să slăbiți și previne diabetul de tip 2. Pe lângă asta, vă poate fi folositor în prevenirea cancerului la prostată, a ulcerului la stomac și scade tensiunea arterială. Dacă vreți să-l consumați și iarna, în stare perfectă, rețeta de ardei iute murat recomandată de noi vă asigură un gust delicios și aromat.

Dacă sunteți pregătiți să treceți la treabă, vă anunțăm că pentru acest preparat nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente. Timpul de preparare este unul relativ scurt, astfel că nu veți pierde prea multă vreme în bucătărie. Iată cum se realizează rețeta de ardei iute murat!

Citește și: Rețetă de musaca de dovlecei cu carne tocată la cuptor.Un deliciu!

Citește și: Rețetă de ciorbă de roșii cu fidea.Gustoasă și ușor de preparat

Citește și: Rețetă de chec aperitiv cu șuncă și cașcaval.Pufos și delicios

Citește și: Rețetă cartofi natur.Ieftini, gustoși și ușor de preparat

Rețetă de ardei iute murat – Ingrediente

500 grame ardei iuţi verzi, roşii sau bulgăreşti

2 linguri boabe de muştar

Sare după gust

1 lingură de zahăr

1 litru apă

1 litru oţet de vin (9%)

3 frunze dafin

Rețetă de ardei iute murat – Mod de preparare

1. Întâi de toate, trebuie să spălați ardeii iuți foarte bine, pentru a elimina orice eventuală pată. Așezați-i apoi în borcane, în poziție verticală, notează unica.ro.

2. Mai apoi, apa și sarea se amestecă alături de oțet și zahăr. Condimentele nu trebuie adăugate la întâmplare, ci să fie strecurate prin ardeii iuți.

3. Ca sfat, pentru un plus de savoare, puteți amesteca în lichid și se dau toate la fiert. După ce a dat în câteva clocote, turnați amestecul rezultat peste ardeii iuți și acoperiți-i cu un celofan.

4. Conform sursei menționate, dacă nu dispuneți de celofan, puteți închide borcanele cu ajutorul unor capace etanșe. Asta a fost tot!

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter