Alpii elvetieni

Publicat pe

Alpii elvetieni

Alpii elvetieni Gstaad

Vedetele si Gstaad: Statiunea elvetiana este iarna ceea ce e Riviera franceza vara. Adica un loc cu o concentratie foarte mare de vedete de prima marime din lumea intreaga. Gstaad este asociat in mod traditional cu glamour-ul Hollywood-ului inca de pe vremea cand era frecventat de Elizabeth Taylor sau de Roger Moore in tineretile lor. Astazi, printre „abonatii locului ii poti gasi pe Elton John, Geri Halliwell sau Elle Macpherson (care are aici propriul sau „chalet).

O alta optiune de vacanta, unde te poti bucura de sporturile iernii este statiunea montana Zermatt – un paradis al sporturilor de iarna – unde zapada este garantata in fiecare sezon.


In imagine: La ski in zona Gornergrat.

Ca locatie, Zermatt este situata in Valea Alpilor, in sudul Elvetiei la o altitudine de 1.600 de metrii. Aici turistii se pot bucura de 3 locatii unde se poate schia in voie. Peisaje de neuitat si nici mai mult nici mai putin de 394 de km de partii cu grade mai mici sau mai mari de periculozitate.

Text – Cezar Paul Badescu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter