Berlin

Publicat pe

Berlin

Berlinfoto @ www.berlin-tourist-information.de / Koch

„Gendarmenmarkt” este una dintre cele mai frumoase piete din Europa – o incantare pentru orice turist! Aici, Domul german, Catedrala franceza si Opera, creeaza un minunat complex arhitectural.


Vedete care au fost aici.
Oras cosmopolit, Berlinul e mereu o gazda buna pentru celebritati, in conditiile in care in fiecare februarie se desfasoara aici Berlinala, prestigiosul festival de film, ajuns anul acesta la a 54-a editie. Totodata, ca orice mare oras care se respecta, Berlinul gazduieste premiere cinematografice la care sunt prezente si vedete – aici a fost Ben Affleck, cu filmul „Paycheck, chiar inainte sa se desparta oficial de Jennifer Lopez (cum un necaz nu vine niciodata singur, actorul a fost nominalizat apoi la Zmeura de Aur, pentru cea mai slaba prestatie, in „Gigli).
Iar Matt Damon, cel mai bun amic al lui Ben, a terminat aici, la Berlin, filmarile la continuarea filmului „Identitatea lui Bourne, „Suprematia lui Bourne”.foto: @ www.berlin-tourist-information.de / G. Schneider

Cumparaturi.
Si la acest capitol, Berlinul reprezinta un paradis. O zona renumita e Kurf¼rstendamm, mai cunoscut drept Kudamm, un bulevard elegant, intesat de magazine, mai ales in jurul statiei de metrou Uhlandstrasse. Trebuie vizitat si Kaufhaus des Westens (KaDeWe), nici mai mult, nici mai putin decat cel mai mare magazin din Europa (se impun popasuri, pe parcursul carora se poate gusta renumita bere neagra berlineza). Vin puternic din urma zone revitalizate din Berlinul de Est, cum ar fi magazinele din Unter den Linden sau Friedrichstrasse.


Unde se poate sta.
Best Western Hotel President, ***. Situat in inima Berlinului, foarte aproape de Kudamm, KaDeWe si Europa Center. Un loc intr-o camera single costa, in aceasta perioada, 98 de euro.
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter