Australia - VIDEO

Publicat pe

Regizorul Baz Luhrmann spera ca aceasta productie sa ajute la revigorarea turismului in Australia, motiv pentru care a inclus in film unele dintre cele mai frumoase peisaje de aici.

Pentru acest film, Nicole a trebuit sa invete sa lucreze cu caii (au fost folositi cam 1500 de cai salbatici), iar Hugh chiar are o scena in care castreaza un taur. Productia filmului trebuia sa inceapa prin septembrie 2006, insa proiectele paralele in care erau implicati membrii echipei de filmare, precum si chestiunile financiare au facut ca totul sa se amane pana in februarie 2007.

Australia

Filmarile au durat noua luni, plus cateva scene filmate din nou la mijlocul lui 2008, chiar cu putin timp inainte de lansarea oficiala in SUA. Faptul ca Jackman a ajuns sa joace cu Kidman este unul dintre paradoxurile filmului, cei doi fiind prieteni foarte buni. Mai mult decat atat, Nicole e in relatii stranse si cu sotia celui mai sexy barbat din lume. „O stiu pe Nicole de foarte multa vreme. Cand a venit la Hollywood, a locuit cu sotia mea un timp… adica pana cand s-a mutat cu Tom Cruise. Cum a privit Deborah-Lee Furnes, cu care Jackman e casatorit din 1996 si cu care are 2 copii, saruturile la apus de soare (preferatele lui Luhrmann) dintre prietena si sotul ei? „Prima data am vazut filmul impreuna cu sotia mea. La scena primului sarut, care e destul de pasional, Deb si-a pus capul pe umarul meu si mi-a zis ca a fost minunat. Asa ca daca sotia iti da ok-ul, poti fi sigur ca ai facut un film bun, marturiseste actorul. Tot o curiozitate ar fi faptul ca, in timpul filmarilor, Nicole Kidman, precum si alte sase colege de platou au ramas insarcinate dupa ce au facut baie in apele micului oras Kununurra, care au fost numite ulterior „apele fertilitatii.

Australia

„Australia a avut parte de o promovare intensa, scopul fiind nu numai de a asigura incasari pe masura costurilor productiei (peste 120 de milioane de dolari), ci si pentru a revigora turismul australian. Ideea era ca, vazand peisajele de o frumusete salbatica din film, oamenii vor lua cu asalt agentiile de turism pentru a-si face vacantele in Australia.

 Australia – Trailer

 

 

Nu demult, Nicole Kidman declara ca viitorul ei in cinematografie e incert, dat fiind ca ultimele filme in care a jucat nu au fost cine stie ce succese de box-office. „Australia, in care joaca alaturi de cel mai sexy barbat din lume, Hugh Jackman, se anunta a fi un film despre care se va vorbi ceva vreme.

In 2005, Russell Crowe si Nicole Kidman intrau in negocieri pentru un nou proiect marca 20th Century Fox. Anul urmator, pretentiile fostului gladiator de a vedea si aproba el insusi scenariul, precum si onorariul pe care il cerea acesta l-au determinat pe regizorul Baz Luhrmann sa incerce sa-l inlocuiasca cu Heath Ledger – ceea ce nu s-a intamplat, Ledger semnand deja pentru „The Dark Night (2008). In final, regizorul s-a gandit la Hugh Jackman, cel care avea sa-l interpreteze pe fermierul chipes care o ajuta pe Sarah (Nicole Kidman) sa-si duca o cireada imensa de vite intr-un loc sigur. Actrita de origine australiana marturiseste ca dintotdeauna si-a dorit sa joace intr-un film despre tara sa natala.

Australia

In mod paradoxal, in „Australia ea interpreteaza rolul lui Lady Sarah Ashley, o aristocrata britanica, care in 1939 mosteneste o ferma de vite in Australia. Atunci cand averea ii este pusa in pericol de alti proprietari de vite, Sarah decide sa-si duca cele 2000 de animale intr-o alta regiune, unde acestea sa fie in siguranta. Pentru asta ea e ajutata de un vacar chipes, interpretat de Hugh Jackman. Faptul ca in final cei doi reusesc sa-si duca planurile la bun sfarsit se datoreaza in mare parte publicului care a vizionat proiectiile-test si care nu a reactionat foarte bine la scenariul initial, in care protagonistul murea la sfarsitul filmului. Asa se face ca producatorii au schimbat finalul si l-au lasat pe cowboy in viata, asigurand astfel un succes de casa mai mare decat in cazul unui sfarsit tragic.

Australia

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter