Desert   la Pino Balducci

Desert   la Pino Balducci

Desert   la Pino Balducci

Ingrediente:

– 1 mar fiert in vin alb cu zahar
– ciocolata
– castane toscane (sunt asemanatoare celor de la noi)

Mod de preparare:

Se fierbe marul in vin alb cu zahar, se da prin faina, se prajeste cu ingrediente secrete' si castane toscane.



Aveti chef si pofta de o atmosfera de vila veche din Toscana? Va place mancarea italiana? Adorati pestele? Nu este nevoie sa luati avionul pana in Italia, chiar in mijlocul Bucurestiului gasiti un colt cu adevarat autentic. Langa intersectia dintre Vasile Lascar si Mihai Eminescu, intr-o vila somptuoasa, gasiti Ristorante Garibaldi. In intreaga lume exista o traditie a acestui nume cand vine vorba despre restaurante, este asemanator brandului La Calul Balan' pentru romani. Puteti alege intre terasa mirifica sau saloanele elegante. Veti descoperi vesela Versace autentica si un personal minunat, asa se intampla atunci cand este vorba de o afacere de familie si de ani de experienta in domeniu, in Germania. Exista chiar si un salon de cigars, unde puteti savura un digestiv si o tigara buna de foi. Eveniment pentru ca bucatarul comandant Pino Balducci by Garibaldi, dupa cum a insistat sa scriem, este un adevarat artist. In primul rand, gazdele va vor oferi un tur care cuprinde crama si celelalte locuri, unde veti beneficia de un aperitiv sau pahar de vin din partea casei. Apoi, Signore Pino intra in scena. In functie de personalitatea si starea dumneavoastra de spirit din acea zi, Pino va va gati ceva special, retetele sale variind si transformandu-se de la o zi la alta.

:: Diana Munteanu :: Vin des la Garibaldi deoarece mancarurile sunt excelente si serviciul ireprosabil. Atat eu cat si Claudiu (Niculescu – n.r.) preferam acest restaurant deoarece Pino, bucatarul, este un adevarat artist, care ne uimeste mereu cu o reteta noua si delicioasa!'

:: Marius Moga :: Imi place la Garibaldi, chiar foarte mult. Bucatarul este un artist desavarsit, de fiecare data imi gateste ceva uluitor, mergand pe inspiratia de moment. Pestele este foarte bun, deserturile irezistibile, atmosfera ca in Italia.'

:: Gabriela Vranceanu-Firea :: Am descoperit un loc cu adevarat sic, care ofera adevarate experiente culinare. Terasa evoca o Italie pitoreasca, serviciul este la standarde intr-adevar europene, iar mancarea reprezinta un adevarat festin.'


De Andrei Dimulescu; Fotografii: Cosmin Popescu, Stilist: Delia Bratosin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro