Vita cu fructe si sos de menta

Publicat pe

Vita cu fructe si sos de menta

Vita cu fructe si sos de menta

Daca vreti sa mergeti intr-un local in care sa aveti laolalta si pub, si club, si restaurant – totul intr-o atmosfera speciala, retro -, atunci cel mai indicat este Tiffany


Ingrediente:

muschi de vita,
ulei de masline,
sare,
piper,
sos Worcester,
struguri,
pere,
praf de menta

Mod de preparare::

Muschiul de vita se trage la tigaie, apoi se adauga strugurii, perele si se stinge cu coniac; se adauga sos Worcester si apoi vin rosu. La sfarsit se adauga praf de menta si se mai lasa 2-3 minute pe foc.

La Tiffany exista un colt oriental, unde se poate sta pe sofale moi si fuma narghilele, o zona cu scaune inalte, unde se reconstituie atmosfera de pub, o alta cu mese de restaurant si un salon elegant, cu fotolii si canapele, unde poti discuta in liniste cu prietenii.
In plus, in fiecare luni sunt organizate concerte live, exista seri in care vine un DJ si pune muzica de club, iar altele in care poti asista la show-uri cu pantomima, balet, dresori de pitoni sau fachiri. Bucataria restaurantului este una italiana – simpla, de casa, deloc industriala. Se gateste pe loc, de aceea pentru a lua masa la Tiffany trebuie facuta programare.

Cezar Paul-Badescu; Stilist: Delia Bratosin; Fotografii: Cosmin Popescu.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter