[FOTO] Concert DEPECHE MODE: 45.000 de spectatori şi 2 ore de show

Publicat pe

Seara de miercuri, 15 mai, va ramane pentru totdeauna in memoria a 45.000 de spectatori: Depeche Mode, una dintre cele mai iubite trupe din istorie si un stadion intreg, plin de fani, s-au intalnit pentru mai bine de 2 ore intr-un spectacol care cu greu poate fi povestit!

 

Experienta Depeche Mode se traieste, iar miile de fani prezenti aseara pe Arena Nationala au simtit pe deplin ce inseamna muzica, energia si valoarea unei adevarate legende!

Evenimentul si-a deschis portile la ora 17:00, cateva mii de fani ce asteptau de ore bune in fata stadionului, luand cu asalt zona din imediata apropiere a scenei.  Seara a fost deschisa de concertul celor de la F.O.X, trupa ce insoseste Depeche Mode in turneu, intr-o serie de tari europene.

 

FOTO Vedetele din România la concertul Depeche Mode

 

Aproape de ora 21:00, pe scena de la Bucuresti au urcat Martin Gore, Andy Fletcher si Dave Gahan, intr-o explozie de energie de care s-au facut responsabili cei 45.000 de fani! Ropote de aplauze, urale si mii de voci care cantau la unison refrenele pieselor preferate au completat perfect prestatia fara cusur a celor trei artisti, de la prima piesa, pana la ultimul moment al show-ului. Concertul a inceput cu melodia Welcome in My World', si a continuat cu „Angel”, „Walking in My Shoes” sau „Precious”, fiecare melodie fiind sustinuta de proiectii video si jocuri de lumini extraordinare, intr-un show plin de dinamism. Din setlist nu au lipsit nici „Should Be Higher”, „Heaven”, „Soothe My Soul” si „Goodbye”, acestea fiind incluse pe cel mai recent album al trupei, Delta Machine. Seara nu putea fi la fel fara binecunoscutele „Enjoy the Silence”, „Personal Jesus”, „Just Can’t Get Enough” sau „I Feel You”, trupa lasandu-se cucerita de energia publicului roman, savurand, aidoma fanilor, fiecare moment al spectacolului de la Bucuresti.

 

JOJO, ţinută inedită la concertul Depeche Mode

 

Aceasta a fost cea de-a doua vizita a trupei Depeche Mode la Bucuresti, insa nu pare a fi si ultima, Andy Fletcher marturisind la plecarea din Arena Nationala ca aventura Depeche Mode in Romania nu se poate opri aici. Publicul a fost minunat, asa cum rar gasesti! A fost o seara perfecta! Trebuie s-o mai facem o data!' a declarat artistul la finalul show-ului, atunci cand a venit in biroul de productie pentru a-i felicita personal pe membrii echipei care a organizat intregul eveniment. Depeche Mode isi continua turneul Delta Machine, cu noi destinatii in Istanbul (17 mai), Belgrad (19 mai) si Budapesta (21 mai).

 

[FOTO] Concert DEPECHE MODE: 45.000 de spectatori şi 2 ore de show[FOTO] Concert DEPECHE MODE: 45.000 de spectatori şi 2 ore de show

 

Foto: Emagic/ Alex Chelba, Alex Barbulescu, Eduard Breaban

 

Setlist Bucuresti:

Welcome to My World

Angel

Walking in My Shoes

Precious

Black Celebration

Policy Of Truth

Should Be Higher

Barrel of a Gun

Higher Love

When the Body Speaks

Heaven
Soothe My Soul

Pain That I’m Used To

Question of Time

Secret
Enjoy the Silence
Personal Jesus

Goodbye

Bis:

Home
Halo
Just Can’t Get Enough

I Feel You

Never Let Me Down 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter