Special Steak House: Perfecţiunea are gust

Publicat pe

Se spune că tot ce e bun îngraşă. E motivul pentru care, de multe ori, intru cu teamă în restaurante. Nu a fost cazul la Special Steaks House, unde tot ce este în meniu e gustos, sănătos şi natural.

 

Există restaurante la care mergi pentru decorul frumos sau muzica bună. Când cineva te întreabă cum a fost experienţa, tot ce îţi aduci aminte este că aveau tablouri interesante sau fotolii moi. Şi există restaurante unde mergi pentru că mâncarea este atât de bună, încât nu vei uita niciodată acel gust delicios şi vei dori să te întorci iarăşi, şi iarăşi… Asta auzisem despre Special Steaks House de la o prietenă care ştia că pot să rezist luni de zile fără să mă ating de dulciuri, dar nicio zi fără un preparat din carne.

Când am aflat că se află şi aproape de Foişorul de Foc, într-o zonă boemă şi centrală care îmi trezeşte mereu nostalgii, pentru că aici am copilărit, mi-am spus că trebuie să îi fac urgent o vizită. În scurt timp eram aşezată la o masă şi răsfoiam meniul cu aceeaşi înflăcărare cu care îmi caut o rochie nouă. Voiam să gust din toate! T-Bone steak, somon la grătar, piept de curcan rumenit, salată de andive cu mere, toate sunau apetisant şi, mai mult decât atât, 100% sănătos. La Special Steaks House, carnea este marinată pentru a deveni fragedă şi aromată, iar salatele şi garniturile sunt însoţite de ingrediente cu proprietăţi benefice – nucă, seminţe de floarea soarelui, de dovleac sau de orz.

Datorită modului de preparare – la grătar, în abur sau înnăbuşite – ingredientele îşi păstrează vitaminele şi nu îngraşă, ba dimpotrivă, dacă îţi faci un obicei să consumi preparatele de aici, vei avea şi un ajutor în obţinerea siluetei perfecte la care visezi. Cu o grijă în minus şi cu siguranţa că rochia cea nouă o să mă încapă, am comandat o salată Special Steak House şi un antricot de vită cu legume la grătar. Nu ştiu ce magii a făcut bucătarul, dar ştiu că mi-am planificat deja următoarea vizită aici.

 

Monica Tatoiu: „De fiecare dată când vin la Special Steaks House, comand salată de andive cu mere, seminţe, nucă şi brânză de vacă dietetică şi beau un vin roşu. Şi fripturile de aici sunt extraordinare!'

 

Adresa: Bd. Pache Protopopescu nr. 60

 

RALUCA TAMAS

Foto COSMIN TUDORAN

Special Steak House: Perfecţiunea are gustSpecial Steak House: Perfecţiunea are gust

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter