A fost sau nu rivalitate între Angela Similea și Corina Chiriac? Ce relație există, de fapt, între cele două artiste

Publicat pe

Angela Similea și Corina Chiriac sunt două dintre marile artiste ale generației de aur a muzicii românești. Nu o dată s-a speculat că între cele două ar fi existat o anumită rivalitate, iar acum Octavian Ursulescu a făcut lumină, dând detalii neașteptate despre relația dintre artiste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Octavian Ursulescu, cel mai tritrat prezentator al perioadei de dinainte de 1990, este, cu siguranță și cel mai în temă să vorbească despre relația dintre Angela Similea și Corina Chiriac, despre care încă din perioada comunistă se spunea că sunt rivale. Iată ce a mărturisit omul de televiziune despre cele două mari artiste!

A fost sau nu rivalitate între Angela Similea și Corina Chiriac? Ce relație există, de fapt, între cele două artisteA fost sau nu rivalitate între Angela Similea și Corina Chiriac? Ce relație există, de fapt, între cele două artiste

Ce relație a existat între Angela Similea și Corina Chiriac, de fapt?

Angela Similea și Corina Chiriac au debutat într-o perioadă în care programul la televizor era limitat. Fanii le admirau în rarele emisiuni duminicale, de Revelion sau la concerte. Drept urmare, privilegiul de a apărea în prime time la Televiziunea Română spunea multe despre statutul artistului respectiv. Nu întâmplător s-a speculat, așadar, că între Corina Chiriac și Angela Similea, cele două dive ale muzicii, ar fi existat o anumită rivalitate. Despre asta a vorbit recent Octavian Ursulescu, prezentatorul cu cele mai vechi ștate, acesta prezentând de nu mai puțin de 13 ori doar Festivalul de la Mamaia.

„Mi-e greu să generalizez și să spun cum sunt vedetele, dincolo de scenă, relația mea cu ele, ca prezentator, poate îi face să fie altfel, dar, în general, cu puține excepții, ele sunt amabile, destul de comunicative, doar managerii, impresarii, tour managerii ținându-i uneori izolați.

Evident, meridionalii sunt mai apropiați, 'de-ai noștri', fără 'fițe'. Rivalitate? Doar în măsura în care fiecare dorea să se autodepășească, așa cum se petrec lucrurile în fotbal între Messi și Cristiano Ronaldo, dar în nici un caz dușmănie, antipatie, Doamne ferește! Alături de Marina Voica și apoi de Mădălina Manole au stabilit recorduri de popularitate, figurau mereu în palmaresul festivalului de la Mamaia sau la 'Șlagăre în devenire', a declarat Octavian Ursulescu, în exclusivitate, pentru Impact.

Citește și: De ce a refuzat Corina Chiriac să se mai căsătorească după divorț. Cine a fost, de fapt, marea ei iubire

Citește și: Dieta cu care Corina Chiriac a reușit să slăbească 35 de kilograme. Fabulos cum arată artista la aproape 70 de ani respectând câteva reguli simple

Citește și: Ce se întâmplă cu Angela Similea de când n-a mai apărut pe scenă: „Tragem de ea să revină în muzică'

Citește și: Angela Similea, o viață de coșmar alături de al treilea soț: „Îmi spunea că sunt un nimeni!”

Citește și: Îl mai ții minte pe Octavian Ursulescu? Cum arată și cu ce se ocupă, la 72 de ani, brunetul care prezenta în trecut toate festivalurile muzicale!

Prietenie de o viață

Octavian Ursulescu a spulberat mitul conform căruia între Angela Similea și Corina Chiriac ar exista vreo urmă de rivalitate. Prezentatorul a reamintit, de altfel, despre aparițiile lor comune, inclusiv în ultimii ani. De altfel, cele două sunt ăntr-o relație foarte bună și cu Mirabela Dauer, o altă mare artistă a Generației de Aur a muzicii românești.

„Rivalitate, tot amicală, era de fapt între compozitori, ei se întreceau să le ofere cele mai reușite melodii, pe care ele, cu talentul lor excepțional, le transformau în șlagăre. Am făcut lungi turnee cu toate trei. Alături de formația Savoy, condusă de Marian Nistor, au fost și sunt bune prietene. În urmă cu 2 ani le-am întâlnit pe Angela, Corina și Stela Enache împreună la Teatrul de revistă 'Constantin Tănase'.

De altfel, atâta timp cât a avut emisiunea 'Opriți timpul!' (mare păcat că nu mai este) de la Național TV, Corina Chiriac le-a avut deseori invitate în studio pe bunele sale prietene. O altă dovadă este că s-au aflat nu o dată alături pe afișul spectacolelor omagiale de la Sala Palatului (Marina Voica, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Dan Spătaru, Jolt Kerestely, Mihai Constantinescu) sau memoriale (Mădălina Manole)”, a mai povestit Octavian Ursulescu pentru Impact.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter