Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor...”

Publicat pe

Monica Iagăr are 48 de ani și a devenit mamă pentru a treia oară acum un an și jumătate. Aceasta a fost căsătorită cu Cosmin Cernat, tatăl fiicelor ei. După care, Monica Iagăr și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Neacșu, fost campion de judo. Aceasta a vorbit despre viața cu trei copii, dar și despre relația fetelor ei cu tatăl lor, Cosmin Cernat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Monica Iagăr, fosta mare atletă a României, este o femeie fericită și împlinită. Aceasta este mama a trei copii: două fete și un băiat. Maya și Ayana sunt fetele din prima căsătoriei a Monicăi cu Cosmin Cernat. În prezent, Monica Iagăr este căsătorită cu Cristi Neacșu și au împreună un băiețel, pe Efrem.

Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor...'Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor...'

Divorțul dintre Monica Iagăr și Cosmin Cernat a fost unul cu năbădăi atunci când a venit vorba de împărțirea averii, dar și de faptul că prezentatorul TV și-ar fi înșelat soția. De dragul celor două fete pe care le au împreună, cei doi au ajuns la un numitor comun. Acum, fosta atletă a vorbit despre relația dintre cei trei copii ai ei, dar și despre relația dintre Cosmin Cernat și cele două fete.

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan:„Eram într-o seară…'

Citește și: Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Poliția a venit acasă la artistă

Citește și: Adela Popescu și-a luat bonă pentru cel de-al treilea copil:„Vine din Filipine'

Citește și: Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Monica Iagăr: „Nu e greu să fii mama de 3 copii'

Monica Iagăr este o mamă mândră și împlinită. Aceasta a declarat că se bucură că fiicele ei nu fac diferențe în ceea ce îl privește pe fratele lor mai mic. Fostei sportive îi crește inima în piept de bucurie când vede cât de bine se înțeleg cei trei frați.

Nu este greu să fii mama de trei copii. Este foarte bine, de multe ori am zis că îmi luminează zilele. Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel, se cresc unul pe altul și este foarte frumos mai ales când îi văd că se înțeleg de minune. Am observat, de multe ori, cum se caută unul pe altul când lipsește unul, asta pentru că își simt lipsa și nu sunt indiferenți', a spus Monica Iagăr pentru playtech.ro.

Monica Iagăr, despre relația lui Cosmin Cernat cu fiicele lui

Pe de altă parte, Monica Iagăr a vorbit și despre relația dintre cele două fiice și Cosmin Cernat. Chiar dacă nu a oferit foarte multe detalii, fosta sportivă a spus că relația lui Cosmin Cernat cu fiiele lui este una bună.

Cât privește relația lui Cosmin cu copiii săi este una bună, vorbesc la telefon, se interesează de ei. Sunt mari, se descurcă și când văd asta ca și mama îmi crește inima. Pentru mine acest capitol este închis nu îmi doresc să deschid acest subiect. Se descurcă fetele să țină legătura cu ele, sunt mari', a mai spus Monica Iagăr, pentru sursa citată anterior.

Monica Iagăr și Cosmin Cernat au divorțat în 2009, după un mariaj de nouă ani de zile. În 2011, prezentatorul TV s-a recăsătorit cu Mădălina Moroșanu.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter