Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat pe

Ovi Jacobsen a devenit faimos în 2010, când, alături de Paula Seling, a prins a treia treaptă a podiumului la Eurovision, cu piesa „Playing with fire”. Între timp, artistul a intrat într-un nemeritat con de umbră, din care acum este pregătit să iasă… Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Ovi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ovi Jacobsen a cunoscut succesul în 2010 la Eurovision, când el și Paula Seling au urcat pe a treia treaptă a podiumului, cu piesa Playing with the fire, performanță atinsă doar de Luminița Anghel și trupa Sistem cu Let me try. Acela a și fost, de altfel, momentul în care artistul a luat decizia de a se muta din Norvegia, unde locuia cu familia, în România. Ulterior, în 2012, cei doi artiști au ocupat locul 12 la Eurovision, cu piesa Miracle, dar Ovi este decis să-și încerce din nou norocul.

Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision? Cum arată și cu ce se ocupă acumÎl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Ovi Jacobsen, probeme în pandemie

La fel ca ceilalți colegi ai săi de breaslă, în anul pandemiei, pentru Ovi Jacobsen lucrurile nu au mers prea bine. Lipsa evenimentelor l-a adus pe artist în situația de a trăi oarecum din banii soției…

'Ea importă din țara natală produse din lână merinos', a spus Ovi, pentru impact.ro.

Artistul și soția lui s-au mutat în România, după succesul de la Eurovision, însă nu au pierdut legătura cu Norvegia. Fiica vitregă a lui Ovi, cadru medical, este acolo, dar și Martin, fiul lor cel mare, care urmează liceul tot acolo. Phillipe, în schimb, mezinul familiei, în vârstă de 15 ani, urmează Colegiul Naţional de muzică George Enescu', din București.

Artistul este decis ca anul viitor să-și încerce din nou norocul la Eurovision.

Iureşul ăsta eurovisionistic, dacă pot spune aşa, a rămas oarecum în destinul meu muzical şi mă bucur pentru asta. Cine ştie, poate alături de Paula Seling, voi încerca şi a treia oară, că e cu noroc. Vom vedea. Sunt multe lucruri de pus la punct', a mai declarat Ovi pentru Impact.ro.

Mai mult, anul acesta Ovi a făcut parte din juriul care a desemnat solistul care va reprezenta Elveţia la Eurovision. Competiția va avea loc la Rotterdam, în Olanda, iar România va fi reprezentată de Roxen.

Citește și: Paula Seling arată mai bine ca niciodată, la 41 de ani! Ce dietă drastică ține: „De mai bine de doi ani mănânc doar plante”

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: „Nu am zis niciodată până acum”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: „Ăsta e adevărul!”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie’/ EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…’

A luat numele de familie al soției

Ovidiu Cernăuțeanu, pe numele său inițial, a ales să ia numele soției, devenind astfel Jacobsen. Ulterior însă, viața i-a adus din nou în România, după 20 de ani petrecuți în Norvegia, însă artistul mărturisește că soția lui s-a adaptat foarte bine aici.

Din dorinţa de a ajuta lucrurile mi-am schimbat numele de familie. Oricum, am avut mereu o istorie cu acest nume, fiindcă bunicii se numeau Cernăuţi şi cred că ruşilor nu prea le-a plăcut asta, aşa că tatălui i-au schimbat numele în Cernăuţeanu. Când am decis să iau numele soţiei am făcut-o în cunoştinţă de cauză, respectând nişte convenţii şi din fosta mea ţară de adopţie. Dar iată că soţia mea s-a obişnuit foarte bine cu clima şi mâncarea din România!', a mai spus Ovi pentru Impact.

Mai în glumă, mai în serios, Ovi a mărturisit și că nu se mai simte în siguranță de când soția lui a învățat bine limba țării de adopție.

Nu mai sunt în siguranţă de când Kitty şi-a îmbunătăţit semnificativ cunoştinţele de limba română. Nu mai pot vorbi liber, cu prietenii, căci înţelege foarte bine, chiar dacă nu poate pronunţa foarte bine. Asta e, nu mă pot supăra. În pandemie, Kitty a predat limba norvegiană pentru studenţi și pentru români sau de oriunde din altă parte. În plus, şi-a deschis şi o mică firmă, online, 'Mica Norvegie', prin care a importat produse din lână norvegiană, celebra lână merinos, foarte apreciată peste tot în lume', a mai precizat Ovi pentru sursa citată.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter