Actorul Dorel Vișan, teorii SF despre COVID-19: femeile vor rămâne sterile, iar extratereştrii vor repopula Pământul

Publicat pe

Dorel Vișan are câteva teorii pe care unii le pot considera SF privind viitorul. Astfel, actorul a dezvăluit într-un interviu acordat recent, care consideră el că sunt efectele pe termen lung ale COVID-19, dar și faptul că femeile vor deveni sterile, iar extratereștrii vor repopula Pământul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu video publicat pe site-ul cluj24.ro, actorul Dorel Vișan a mărturisit că el crede că virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator.


„Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta.   

Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen – asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu – are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu COVID-ul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen…', spune actorul.  

Citește și:

Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor! Cu ce vedetă s-a antrenat

Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală”

Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Întrebat dacă e de părere că virusul a fost făcut în laborator, actorul Dorel Vişan a răspuns: „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe'.

Dorel Vișan: „În 2035, femeile Pământului se vor steriliza”

„După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta', afirmă Dorel Vişan.

Întrebat dacă se referă la extratereştri, actorul Dorel Vișan a răspuns:

„La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte…

Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!'.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter