Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul Eugen Cristea, care a contestat certificatul verde: "Îmi iau medicamentele..."

Publicat pe

Eugen Cristea și soția lui au decis, de curând, să dea statul în judecată din cauza certificatului verde. Cei doi artiști nu-și pot face vaccinul împotriva noului coronavirus din cauza unor probleme de sănătate, ceea ce înseamnă că nu pot beneficia de beneficiile acestuia. Însă, de curând, artistul a spus și cum își trăiește viața după accidentul vascular suferit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Eugen Cristea este o fire foarte activă, ținând cont de vârsta pe care o are. Cu o lungă activitate în teatrul românesc, artistul reușește să ducă un stil de viață cât mai sănătos.

Este mult mai atent la ceea ce se întâmplă în viața lui, de când a suferit accidentul vascular.

Citește și: Julia Chelaru, replici tăioase la adresa Andreei Bănică, fosta ei colegă de trupă:„Puțin sarcasm, puțin venin’

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa:„A fost o descărcare’

Citește și: Carmen de la Sălciua și iubitul ei, prima fotografie împreună.În ce ipostază au fost surprinși

Citește și: Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita ei, Dylan Meyer.Primele declarații despre nuntă

Eugen Cristea se confruntă cu probleme de sănătate

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular. De atunci, actorul a încercat să fie cât mai atent la ceea ce se întâmplă în viața lui.

Artistul își ia medicamentele în fiecare zi, iar în fiecare dimineață își ia glicemia și tensiunea, pentru a se asigura că totul este bine. De asemenea, a mai adăugat faptul că merge de două ori pe an la analize.

'Cu sănătatea sunt bine, pentru că și eu și soția mea, Cristina, avem grijă și unul față de celălalt, și fiecare de el, îmi iau medicamentele.

Am o obsesie, în fiecare dimineață mă cântăresc, îmi iau glicemia și tensiunea. Îmi fac analizele totale, de două ori pe an, și merg foarte mult pe jos. Mi-am luat un ceas de mână care mă piuie sau trage de mine, ca să merg mai încet. Mă avertizează cu pulsul, somnul și cantitatea de stres', a declarat Eugen Cristea, potrivit Impact.

În continuare, Eugen Cristea a mai spus că a avut, într-adevăr, un regim, dar nu a fost vorba despre o cură de slăbire. Din alimentația lui a exclus carnea și untul.

'Am un anume regim, dar nu țin cure de slăbire, am cam exclus carnea, din alimentație, și untul. Însă, o dată la două luni, tot mânânc puțin unt pe o felie de pâine intermediară, peste care presar niște sare, e foarte bun. Am mese regulate și consum îndeosebi lactate, salate și foarte multe fructe', a mai spus actorul pentru sursa citată.

Cum rezistă relația actorului și Cristina Deleanu

Eugen Cristea și Cristina Deleanu sunt de 37 de ani împreună, iar relația lor arată ca la început. Actorul a dezvăluit cum au reușit să mențină flacăra aprinsă.

'Eu mă ocup de ceea ce înseamnă lumină și gaze, iar ea, de întreținere, iar aprovizionarea e la comun, suntem 50-50% cu banii.

Ne oprim și ceva în buzunar pentru micile plăceri, pentru a ne putea face cadouri. Ea este înnebunită după flori, așa că la trei zile vin acasă cu un buchet. Avem și o florărie, în colțul străzii, de unde mergem să își aleagă și singură. Sunt un romantic, dar mai mult mă bucur de bucuria ei', mai spune Eugen Cristea.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter