Actorul Silviu Biriș critică decizia autoritățior din perioada stării de urgență: "Închizând bisericile, închideți «Spitalele Sufletelor». Lăsați-L și pe Dumnezeu să lucreze!"

Publicat pe

Actorul Silviu Biriș este student la Facultatea de Teologie din București și critică dur decizia autorităților de a închide bisericile pe perioada stării de urgență, mai cu seamă că urmează Paștele, sărbătoare extrem de importantă pentru credincioși.

Actorul Silviu Biriș critică decizia autoritățior din perioada stării de urgență: "Închizând bisericile, închideți «Spitalele Sufletelor». Lăsați-L și pe Dumnezeu să lucreze!"Actorul Silviu Biriș critică decizia autoritățior din perioada stării de urgență: "Închizând bisericile, închideți «Spitalele Sufletelor». Lăsați-L și pe Dumnezeu să lucreze!"

„În atenția celor care și-au asumat deciziile unei țări. Vă faceți părtași la moartea unui popor. Închizând bisericile, închideți «Spitalele Sufletelor». Voi aveți acum de lucru. Dar noi ce facem?! Vă privim încarcerați cum vă faceți și faceți planuri de salvare. Lăsați-ne și pe noi să vă ajutăm! Lăsați-mă și pe mine să mă salvez! Lăsați-L și pe Dumnezeu să lucreze! Altfel veți fi responsabili nu pentru 70 sau 100 sau 1.000 de decese, ci pentru milioane. Nu vă mai raportați doar la cele materiale, văzute, raportați-vă și la suflet, la cine vă dă viață și vă ține în viață! Nu suntem bucăți de carne care merg în crematorii ca niște gunoaie. Suntem oameni! Cât despre cei care nu mărturisesc aceeași credință cu mine, uitați-vă în sufletele voastre. Sunt probabil la fel de goale ca portofelele… Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!', a scris Silviu Biriș.

Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel, îi este profesor lui Silviu Biriș la Facultatea de Teologie din București.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter