Ada Condeescu, despre incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar: "99% a fost real, din păcate"

Publicat pe

Ada Condeescu, actriță care a pășit nu o dată pe covorul roșu la festivaluri internaționale de film, a vorbit recent despre conflictul dintre Chris Rock și Will Smith, de la Premiile Oscar, incident despre care s-a vorbit mai mult decât despre toată ceremonia în sine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ada Condeescu mărturisește că gala Premiilor Oscar de acest an a întristat-o, dat fiind incidentul petrecut între cei Will Smith și Chris Rock. Reacția lui Will Smith a fost una deplasată, la fel, de altfel, ca și gluma nesărată făcută de Chris Rock, în condițiile în care soția actorului suferă de o boală autoimună, care i-a cauzat alopecia…

Ada Condeescu, despre incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar: "99% a fost real, din păcate"Ada Condeescu, despre incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar: "99% a fost real, din păcate"

Ada Condeescu, despre incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar

Totul a început în momentul în care, într-un roast neinspirat, Chris Rock a întrebat-o pe Jada Pinkett Smith când va juca în JI Jane 2 (rol pentru care Demi Moore s-a tuns la chelie), în condițiile în care actrița suferă de alopecie. La scurt timp, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock, sub ochii unei planete întregi…

Citește și: Jim Carrey, reacție dură după gestul lui Will Smith de la Gala Oscar: „L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200 de milioane de dolari'

Citește și: Chris Rock, prima reacție după ce Will Smith i-a dat o palmă la Gala Oscarurilor: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat'

Citește și: Will Smith și Jada Pinkett Smith, poveste de iubire controversată.Amândoi au avut relații extraconjugale recunoscute public

Citește și: Trecutul neștiut al soției lui Will Smith. Acum mamă a doi copii, Jada Pinkett Smith a fost traficantă de droguri

„Cumva, din punctul meu de vedere, această gală m-a întristat. M-a lăsat cu o dezamăgire profundă. Mă bucur că Will Smith și-a cerut scuze. Cred că este momentul și ca Chris Rock să își ceară iertare pentru comentariul deplasat. Bineînțeles, nu știu dacă Chris Rock știa despre afecțiunea pe care o are Jada Pinkett Smith. Dar bănuiesc că da, din moment ce noi știm. Mi s-a părut trist din ambele părți.

Recunosc că nu sunt foarte familiară cu ideea de roast. Însă dacă acesta era scopul, mi se pare, în continuare, deplasat. Nu doar că este o problemă și o afecțiune, dar vorbim și despre contextul în care toți ne putem jigni. Toți putem spune orice despre celălalt cu răutate, căci nu mai este vorba de ironie, dar suntem cumva protejați de ideea de show. Una este să ai replici ironice sau autoironice și să ai capacitatea de a nu te supăra. Însă, uneori, lucrurile depășesc un anumit grad al bunului simț și al educației, astfel că totul merge într-o zonă de derizoriu.

Din păcate, multe persoane se sprijină pe genul acesta de comportament. Și își scuză caracterul, lăsând impresia că ar fi ironici. Se pare că, în 2022, în loc să vorbim de filme, care, după părerea mea, au fost mult mai slabe anul acesta decât în alți ani, discutăm despre agresiune, palme și jigniri', a spus actrița în exclusivitate, pentru Ego.ro.

„Violența nu este un răspuns”

Urmărind scena dintre cei doi, care s-a viralizat, Ada Condeescu e de părere că incidentul dintre Will Smith și Chris Rock de la Premiile Oscar nu a fost regizat, așa cum s-a speculat în toată presa, dar și în mediul online.

„Uitându-mă la filmări și la reacții, 99% a fost real, din păcate, după părerea mea. Nu știu ce ar fi putut să fie regizat. Totul este de prost gust, așa că nu văd unde ar fi fost comicul situației în această întâmplare. Mi se pare că nu ai unde să ajungi cu genul acesta de moment', a spus Ada Condeescu pentru sursa citată.

Actrița este convinsă, de altfel, că Will Smith a fost vizat de la început, dat fiind că era unul dintre nominalizați, deci atenția tuturor urma să fie îndreptată spre el. Drept urmare, s-a decis cumva ca actorul să fie ironizat. Din păcate, alegerea a fost una nefericită, iar Chris Rock a suferit consecințele glumei sale, deși violența nu este niciodată o soluție în acest gen de situații.

„Există niște sensibilități și niște momente pentru alți oameni care trebuie să fie respectate. Apropo și de faptul că era cumva evident că este seara lui Will Smith și că avea șanse foarte mari să câștige Oscar-uri. Așa că s-a mers pe ideea să i se zică o răutate, sau, dacă nu lui, să i se jignească apropiații. A existat o lipsă de respect față de momentele importante și față de oameni. Evident că violența nu este un răspuns. Neplăcut și trist. Cumva, poate că spune multe despre societatea noastră, căci și noi suntem contemporani cu ei', a mai spus actrița pentru Ego.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter