Will Smith și Jada Pinkett Smith, poveste de iubire controversată. Amândoi au avut relații extraconjugale recunoscute public

Publicat pe

Will Smith și Jada Pinkett Smith sunt căsătoriți din 1997 și au o familie frumoasă, însă povestea lor de dragoste a avut parte de cutremure, dar și de povești scandaloase. Iar asta deoarece cei doi au ales să aibă o căsnicie deschisă, după cum au declarat nu o dată, de-a lungul timpului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De aproape 25 de ani, Will Smith și Jada Pinkett Smith formează un cuplu și au doi copii superbi – Jaden și Willow. Relația lor a cunoscut multe suișuri și coborâșuri, chiar dacă amândoi au ales să aibă o căsnicie deschisă. Dacă Will a recunoscut că a avut relații cu mai multe femei, nici Jada nu s-a lăsat mai prejos, relația ei cu rapperul August Alsina, cu 23 de ani mai tânăr, despre care a curs multă cerneală în presă, ducându-i pe cei doi în pragul despărțirii.

Will Smith și Jada Pinkett Smith, poveste de iubire controversată. Amândoi au avut relații extraconjugale recunoscute publicWill Smith și Jada Pinkett Smith, poveste de iubire controversată. Amândoi au avut relații extraconjugale recunoscute public

Will Smith și Jada Pinkett Smith, 25 de ani de căsnicie

Will și Jada se cunosc de mulți ani. Cei doi actori s-au cunoscut la castingul serialului „Prinţul din Bel-Air, al cărui protagonist Will a devenit. Atunci ea nu a luat castingul, fiind prea scundă. La vremea aceea, actorul era căsătorit cu Sheree Zampino, mama fiului său cel mare. Cinci ani mai târziu, cei doi au divorțat, iar în 2015, Will și Jada s-au apropiat unul de altul. Doi ani mai târziu, aveau să-și unească destinele.

Citește și: Will Smith si Jada Pinkett Smith dezmint zvonurile de divort

Citește și: Trecutul neștiut al soției lui Will Smith. Acum mamă a doi copii, Jada Pinkett Smith a fost traficantă de droguri

Citește și: Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar 2022, după o glumă despre soția sa. Imagini cu momentul șocant

Citește și: În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize': „Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea'/ EXCLUSIV

Nunta lor a avut loc chiar de Revelion, iar pe atunci actrița era însărcinată în două luni cu primul lor copil, Jaden, urmat, după doi ani, de sora sa, Willow. De-a lungul mariajului lor au apărut însă nenumărate zvonuri cu privire la iminenta lor despărțire. Will Smith nu s-a ferit să recunoască faptul că, de-a lungul timpului, a avut relații cu mai multe femei, iar Jada a călcat și ea pe urmele soțului ei…

„Eu şi Jada am stat în faţa lui Dumnezeu şi a familiei mele şi am spus «până când moartea ne va despărţi». Divorţul nu este o opţiune. Cred cu tărie că nu există altă femeie potrivită pentru mine, spunea Will Smith în 2006.

Un cuplu fără inhibiții

Să fie oare secretul longevității mariajului dintre Will Smith și Jada Pinkett Smith faptul că au ales, de comun acord, să se vadă și cu alți parteneri în timpul căsniciei?

„Suntem conştienţi că vom fi atraşi de alte persoane. În jurămintele de la cununie, nu spunem că vom închide ochii la toţi ceilalţi. Promisiunea este că nu vei auzi niciodată că am făcut ceva. Se poate ajunge chiar la a-i cere permisiunea partenerului: «Am nevoie să fac sex cu altcineva. Nu o voi face, dacă tu nu eşti de acord, dar, te rog, fii de acord!», a mărturisit Will Smith, conform okmagazine.ro.

În pofida faptului că presa a scris pe larg despre infidelitățile soțului ei, Jada a mărturisit că n-ar renunța la el pentru nimic în lume.

„Nu m-am gândit vreodată că voi fi căsătorită şi voi avea o familie. Eu am crescut doar cu mama şi m-am gândit că aşa voi fi şi eu, mamă singură şi femeie de carieră. Apoi, am întâlnit acest bărbat frumos, pe Will. Ne-am căsătorit, am primit un fiu din oficiu, pe Trey, apoi i-am avut pe Jaden şi pe Willow. Am construit, aşadar, singură ceea ce n-am avut niciodată: o familie, a spus ea pentru presa internațională, potrivit sursei citate.

În 2021, Will a recunoscut ceea ce se comenta de multă vreme, și anume că are o căsnicie deschisă cu soția lui și că au relații și în afara mariajului, de comun acord. Într-un interviu acordat publicației GQ, actroul spunea că „mariajul nu poate fi o închisoare' și că el și soția au renunțat la practicarea monogamiei.

„Ne-am oferit unul celuilalt încredere și libertate, mergând pe principiul că fiecare trebuie să-și găsească și calea. Eu nu recomand acest drum nimănui. Nu spun că e pentru toată lumea. Dar pentru noi, libertatea și încrederea pe care ni le-am oferit unul celuilalt sunt definiția clară a iubirii', a spus actorul.

Jada, aventură cu un rapper cu 23 de ani mai tânăr

Will Smith și Jada Pinkett Smith au trecut prin momente de cuplu delicate, anul trecut, când presa a scris pe larg despre aventura pe care actrița a avut-o cu rapperul August Alsina, fapt recunoscut de soția actorului. Chiar dacă aveau o relație deschisă, iar aventurile cu alți parteneri nu erau interzise, iată că, o perioadă, Jada și Will s-au despărțit.

„Ne-am despărțit. Decisesem să mergem pe drumuri diferite, pentru o bucată de vreme', a dezvăluit Jada Pinkett Smith.

„Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane', a confirmat Jada Pinkett. 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter