Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar 2022, după o glumă despre soția sa. Imagini cu momentul șocant

Publicat pe

Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar 2022, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Soția lui Will Smith suferă de o boală autoimună în urma căreia și-a pierdut tot părul, iar gluma lui Chris Rock, referitoare la faptul că Jada Pinkett este cheală, l-a înfuriat pe actor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chris Rock a spus că se așteaptă să o vadă pe Jada Pinket Smith în „G.I. Jane” 2, aluzie la faptul că actrița este rasă în cap. Această glumă l-a înfuriat atât de tare pe Will Smith încât a urcat pe scenă și l-a pălmuit – alții au văzut un pumn chiar, nu o palmă!- pe Rock, avertizându-l totodată să nu mai pronunțe niciodată numele soției sale.

Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar 2022, după o glumă despre soția sa. Imagini cu momentul șocantWill Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar 2022, după o glumă despre soția sa. Imagini cu momentul șocant

De ce l-a lovit Will Smith pe Chris Rock la gala Oscar 2022

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”.

„Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat starul de comedie.

Citește și: Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor. Cum i s-a declanșat sindromul Tourette

Citește și: În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize’: „Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea’/ EXCLUSIV

Reacția lui Will Smith după ce l-a lovit pe Chris Rock la Oscar 2022

După ce a câştigat premiul Oscar pentru rolul principal din filmul „King Richard„, în care l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams, Will Smith a prezentat scuze publice în discursul său de acceptare a trofeului: „Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti”.

„Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă.

Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie.

Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK”, a adăugat Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar. 

Boala de care suferă soția lui Will Smith, posibila explicație pentru care acesta l-a lovit pe Chris Rock la Oscar 2022

Ieșirea lui Will Smith are legătură cel mai probabil cu faptul că soția sa, Jada Pinkett, suferă de o boală autoimună rară în urma căreia și-a pierdut aproape tot părul.

„Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez”, a mărturisit în urmă cu câțiva ani Jada Pinkett.

Soţia lui Will Smith a dezvăluit pe Facebook, că recurge la turbane pentru a-şi disimula chelia galopantă.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică', a povestit ea vizibil afectată.

„Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine', a continuat ea.

„Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe', încheie Jada Pinkett, potrivit hotnews.ro.

Serena Williams, reacție după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Oscar 2022

Venus și Serena au fost subiectul filmului King Richard, în care Will Smith (n.r. cel care a jucat rolul tatălui sportivelor, Richard Williams) a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

„Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos”, a fost reacția Serenei Williams, postată pe rețelele sociale, după evenimentul care l-a avut în prim-plan pe Will Smith.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter