Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă: „A stat două nopți pe oxigen”

Publicat pe

Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Jorge și soția sa, Raluca Prodea, au trecut prin momente dificile, după ce fiul lor s-a infectat cu o bacterie periculoasă. Micuțul a petrecut mai multe zile în spital și a avut nevoie de mască de oxigen. Iată ce a spus tatăl său despre problemele de sănătate cu care se confruntă David!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jorge este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Acesta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie iubitoare. Săptămâna trecută el și soția sa, Raluca Prodea, au trecut prin clipe extrem de grele! Fiul lor, David, a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Iată ce a declarat artistul despre starea de sănătate a băiatului său.

Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă: „A stat două nopți pe oxigen'Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă: „A stat două nopți pe oxigen'

Se pare că micuțul a fost externat și se simte mai bine în momentul de față. Jorge a oferit toate detaliile despre modul în care s-a manifestat problema de sănătate a lui David.

Citește și: Ce mult a crescut fiica Alinei Laufer și a lui Jorge!Karina s-a transformat într-o adolescentă superbă

Citește și: Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie:„Leșina în biserică, la cununia religioasă’

Citește și: A murit Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceeni. Ștefan Bănică Jr:'Îți mulțumesc pentru tot…'

Citește și: Irinel Columbeanu va fi operat, de urgență, astăzi:„Am mai avut un AVC, mai greu decât ăsta de acum’

Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă

Jorge a declarat că a fost foarte speriat în momentul în care fiul său a început să aibă simptomele specifice unei gripe. El a tușit, a făcut febră, iar a doua zi starea de sănătate a micuțului s-a înrăutățit.

„Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău', a declarat artistul pentru Click.

După ce medicul pediatru i-a oferit un tratament lui David, acesta s-a simțit și mai rău. Tusea se agravase, motiv pentru care Jorge și soția sa au mers direct la spital. Acolo, fiul artistului a făcut câteva analize de sânge, în urma cărora s-a descoperit această bacterie periculoasă.

„Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie', a mai spus el pentru sursa citată.

„A stat două nopți pe oxigen'

Se pare că micuțul a petrecut mai multe zile în spital, iar în două dintre ele a avut nevoie de mască de oxigen. Raluca este cea care l-a supravegheat non-sop, în timp ce Jorge l-a văzut doar prin geam, deoarece protocolul spitalului era foarte riguros.

„Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen… ce să mai spun. Nu am cuvinte', a mai declarat el pentru sursa menționată.

Fiul lui Jorge a împlinit 5 ani!

La doar o zi după ce a fost externat din spital, băiatul lui Jorge și-a sărbătorit ziua de naștere. Tatăl său susține că starea de sănătate a micuțului este mult mai bună. El i-a făcut și o urare pe rețelele de socializare.

„De la spital la bal! Azi simt recunostinta mai mult ca niciodata. Ieri veneam cu @davidboyofficial de la spital, azi ne bucuram de ziua lui ca e perfect sanatos. La multi multi ani fericiti David! You rock my world. #5ani', a scris Jorge pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter