Adda și-a ieșit din minți la Asia Express. S-a certat cu soțul ei la cuțite: „Nu te mai suport! Îmi vine să îți crăp capul. Ești un idiot”

Publicat pe

Adda participă la reality show-ul Asia Express alături de soțul ei, Cătălin Rizea, însă cei doi nu par să facă o pereche bună deloc. Cătălin este cel care încearcă să câștige probele și să facă tot ce îi stă în putere pentru a se concentra, însă Adda se simte adesea lăsată deoparte, asta și pentru că soțul ei o menajează și simte nevoia să conducă echipa.

Adda și-a ieșit din minți la Asia Express. S-a certat cu soțul ei la cuțite: „Nu te mai suport! Îmi vine să îți crăp capul. Ești un idiot'Adda și-a ieșit din minți la Asia Express. S-a certat cu soțul ei la cuțite: „Nu te mai suport! Îmi vine să îți crăp capul. Ești un idiot'
Citește și: Ceartă între Speak și iubita lui la Asia Express: „Mă iau nervii. Îmi vine să-ți dau cu ochelarii în cap!”/ „Ce să-ți fac? Ești nebună?”

În ediția de luni seara din Asia Express, Adda a clacat și s-a certat încontinuu cu Cătălin. I-a adresat injurii și i-a spus în repetate rânduri că vrea să meargă acasă. Supărată că nu este lăsată să participe la luarea deciziilor în probele pe care le au de parcurs, Adda l-a făcut pe Cătălin „idiot', amenințându-l că o să îi „crape capul'.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea, prima ceartă la Asia Express: „Nu mă supăr, chiar mă enervez acum, serios! Gata, ajunge, pe bune!”

Echipele Stefania alături de Speak și Adda împreună cu Cătălin au concurat pentru avantaj, însă cei din urmă au pierdut proba în ultima secundă.

Vedeta a fost nervoasă pe tot parcursul probelor, însă a clacat de-a dreptul după ce, fiind nevoiți să ajungă în Manila, Cătălin a ales un drum diferit de toți ceilalți concurenți.

Deși Adda i-a spus de la început că drumul este greșit, Cătălin a continuat să meargă, explicându-i că drumul e bun și va duce în locul care trebuie, doar că traseul este diferit de al altor concurenți.

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express

După multe momente în care cântăreața și-a exprimat furia și nervii, cântăreața a clacat și a fost în pragul unui atac de panică.

„I-am spus de la început că drumul pe care am luat-o astăzi nu e ok. Clar n-a fost drumul bun pentru că nu ne-am întâlnit cu nimeni pe drum. Îmi pare rău că am venit. Mi-ar fi plăcut ca tu să ai încredere în intuiția mea (…) Eu nu știu ce caut aici, departe de copilul meu, chiar nu știu. Simt că fac atac de panică'

Citește și: Adda cântă pentru a găsi transport în Asia Express. Cum îi impresionează pe șoferi: 'Mă bucur că le place vocea mea'

Într-un final, Cătălin a recunoscut că a greșit, încercând să o împace pe soția lui.

„Te iubesc, că dacă nu te-aș iubi te băteam', i-a spus Adda lui Cătălin.

În ediția de luni seara, Florin Ristei și Dan, fratele lui, au câștigat proba de imunitate și nu vor mai fi nevoiți să își caute cazare și masă.

Citește și: Adda, despre greutățile de la Asia Express. Artista participă alături de soțul ei, Cătălin: 'M-am spălat cu apă rece din butoi'

Ne iubim foarte mult, chiar dacă în episodul ăsta nu s-a văzut', a spus Adda, la XtraNight Show.

„La un moment dat am rămas așa în stradă, fără apă, fără mâncare, fără nimic. Ieși din zona ta de confort și e din ce în ce mai greu', a spus Cătălin.

Citește și: Cine este ADDA, concurentă la Asia Express sezonul 3? E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter