Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile: „Mi-am luat copilul şi am plecat, pentru că voiam să-l protejez. Soţul meu avea nişte...”

Publicat pe

Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile. Adina Alberts și Viorel Cataramă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Deși cei doi se iubesc necondiționat, începutul relației a fost destul de tensionat. În cadrul unui interviu, medicul a vorbit despre primele momente petrecute alături de omul de afaceri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile. Adina Alberts se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta are o carieră de succes, pentru care a muncit enorm, dar și o familie extrem de iubitoare. Medicul este căsătorit cu Viorel Cataramă, la adresa căruia nu are decât cuvinte de laudă. Cu toate acestea, la începutul relației lucrurile nu au fost chiar atât de roz. Iată ce a declarat Adina despre mariajul cu celebrul politician și om de afaceri!

Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile: „Mi-am luat copilul şi am plecat, pentru că voiam să-l protejez. Soţul meu avea nişte...'Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile: „Mi-am luat copilul şi am plecat, pentru că voiam să-l protejez. Soţul meu avea nişte...'

Aceasta a vorbit deschis despre mai multe detalii ce țin de viața sa personală. Iată cine a făcut primul pas în relația cu Viorel Cataramă, dar și ce fel de soție este Adina Alberts!

Citește și: Viorel Cataramă a recunoscut că are mai multe operații estetice!Este chiar pacientul soției sale, Adina Alberts

Citește și: Viorel Cataramă, „cobai' pentru soția sa, chirurgul Adina Alberts:'Am apelat la operaţii estetice!'. Sigur nu-i dai vârsta din buletin!

Citește și: Victor Ponta, declarații neașteptate despre al treilea copil.A înfiat în secret cu soția lui, Daciana Sârbu, o fetiță

Citește și: Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui:„Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere’ / EXCLUSIV

Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile

Adina Alberts și Viorel Cataramă formează un cuplu absolut superb! Cei doi au împreună chiar și o fetiță, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Cu toate că în acest moment lucrurile stau excelent între cei doi, la început existau multe discuții în contradictoriu. Viorel a fost cel care și-a luat inima în dinți și a invitat-o pe doamna medic în oraș.

„Viorel m-a sunat într-o zi şi m-a invitat la un restaurant. Am acceptat acea invitaţie amânând-o vreo trei zile, neştiind la ce să mă aştept. El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine. Dar nici eu nu eram obişnuită cu astfel de invitaţii. A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate.  Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!', a spus ea pentru OK! Magazine.

Aceasta recunoaște că a existat un moment în care a realizat că atitudinea sa nu era cea mai potrivită pentru consolidarea unei relații serioase. Astfel, după doi ani, ea a reușit să lase garda jos și să devină soția perfectă.

„Noi ne-am întâlnit la vârstă maturităţii. Aveam caracterele formate, eram oameni puternici amândoi. Aş spune masculi Alfa amândoi. Şi îmi amintesc şi acum, atât de clar, cuvintele pe care mi le-a spus la început: „Adina, în relaţia noastră eu voi fi mereu bărbatul. Tu poţi şi trebuie să fii femeie'. Avea perfectă dreptate. Şi aşa am şi făcut. Doar că a durat vreo doi ani…', a continuat ea.

Adina Alberts: „Soțul meu nu îmi reproșează nimic'

Se pare că după multele tensiuni acumulate în trecut, Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au găsit liniștea. Întrebată ce fel de soție este, medicul a răspuns că una foarte implicată în treburile ce țin de casă și familie. Ba mai mult, aceasta susține că soțul ei nu îi reproșează absolut nimic, dar nici ea lui.

„Soţul meu nu îmi reproşează nimic, pentru că sunt ireproşabilă….glumesc! Mă dedic familiei, copilului, treburilor gospodăreşti. Sincer, nu prea are ce să-mi reproşeze. Nici eu lui. Poate că are prea mare încredere în unii oameni. Dar mă rog, defectul acesta îl am şi eu. Creditez pe loc necunoscuţii. Şi adesea am fost dezamăgită!', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Adina Alberts, despre neînțelegerile cu Viorel Cataramă

Adina Alberts a fost întrebată ce nu ar putea accepta niciodată din partea soțului ei și a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Aceasta a declarat că indiferența față de propria familie este de neiertat. Medicul susține că relația sa cu Viorel Cataramă este bazată pe încredere, chiar dacă uneori apar discuții contradictorii.

„Indiferenţa faţă de propria familie cred că este ceva de neiertat la un partener. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ne completăm unul pe altul, ne susţinem în proiectele pe care le avem, ne creştem împreună copilul cu multă iubire. Este adevărat că nu întotdeauna suntem pe aceeaşi lungime de undă. Soţul meu este extrem de cerebral, eu sunt adesea emoţională şi mereu empatică. A existat un moment la mijlocul anului 2020 când mi-am luat copilul şi am plecat, dar nu pentru că voiam să-mi părăsesc soţul, ci pentru că voiam să-mi protejez copilul', a adăugat ea.

Mai mult decât atât, aceasta a explicat ce s-a întâmplat în anul 2020, atunci când a decis să își ia copilul și să plece din casa politicianului. Ea a menționat că la acea vreme, Viorel Cataramă avea anumite convingeri, de la care au pornit adevărate lupte. Acum, ei știu când să cedeze și cum să își arate respectul unul față de celălalt.

„Soţul meu avea nişte convingeri, şi luase nişte decizii cu care, la vremea aceea, nu am fost de acord. Am stat despărţiţi 10 zile. A fost mediatizat acel moment, sigur vă amintiţi… Deci avem şi perioade rare, scurte şi intense în care avem diverse contradicţii. Ştim amândoi să cedăm, şi o facem pe rând, respectându-ne în permanenţă unul pe celălalt', a mai spus ea pentru sursa citată.

Adina Alberts a suferit un șoc hemoragic, la nașterea fetiței sale

Adina Alberts a trecut prin clipe extrem de dificile pe 15 august 2015, atunci când a adus-o pe lume pe fiica sa. Aceasta a suferit atunci un șoc hemoragic, care ar fi putut să îi cauzeze probleme pe viață. Din fericire, datorită medicamentației primite, dar și puterii interioare, ea a reușit să depășească momentul dificil.

„Naşterea fiicei mele, 15 august 2015, reprezintă pentru mine o nouă şansă la viaţă. Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus', a spus ea pentru sursa citată.

Deși medicii i-au recomandat să rămână la reanimare cel puțin două zile, Adina a decis să își vadă copilul. Astfel, ea nu a respectat sfatul personalului medical și a semnat pentru a-și ține fiica în brațe.

„Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe. Am realizat pentru prima dată în viaţa mea, pe propria-mi piele, ce capacitate de vindecare formidabilă are organismul. Doar că trebuie să ştii cum să-i dai comanda. Şi după acea noapte, eu ştiu!', a subliniat ea.

Fiica lor seamănă perfect cu Viorel Cataramă

Adina Alberts a vorbit puțin și despre fiica sa. Aceasta, deși nu are mai mult de 7 ani, și-a conturat deja personalitatea. Se pare că seamănă, la acest capitol, cu mama sa. Dacă vorbim despre fizionomie și gesturi, atunci micuța seamănă mai degrabă cu politicianul. Aceasta își dorește să devină prințesă, iar Adina o învață ce trebuie să facă pentru a-și atinge obiectivul.

„Fetiţa este sufletul meu. Seamănă cu tatăl ei ca două picături de apă, la trăsăturile fizice mă refer. Personalitatea ei însă este a mea. Este născută în zodia Leului, este nevoie de putere şi fermitate pentru a fi ţinută în frâu şi cizelată în propriul ei beneficiu. Ea vrea să se facă prinţesă. Ne pregătim pentru asta în sensul că avem cinci condiţii pe care trebuie să le îndeplinim: 1. să fie frumoasă şi mereu îngrijită; 2. să se comporte frumos şi să fie civilizată; 3. să înveţe bine: 4. să aibă o meserie; 5. să asculte mereu de părinţi. Lucrăm la aceste taskuri. Zilnic! O modelez cu propriile ei dorinţe!', a adăugat Adina pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter