Adio, cartofi prăjiți cu ouă și cârnați! Cât a slăbit Munti de la ”Chefi la cuțite” de când ține dietă

Publicat pe

Câștigătorul ultimului sezon 'Chefi la Cuțite' a luat o decizie radicală. Munti, alias Mihai Munteanu, a renunțat la mâncarea lui preferată, cartofii prăjiți cu ouă și cârnați, și a trecut la dietă. În foarte scurt timp, bucătarul a slăbit un număr impresionant de kilograme.

După ce a câștigat trofeul și marele premiu de 30 000 de euro la Chefi la cuțite, Munti, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea în finala show-ului de cooking, a luat o decizie care deja îi schimbă viața. Aceea de a slăbi.

Câte kilograme a slăbit Munti de la Chefi la cuțite

În cel mai nou număr VIVA!, Munti ne-a dezvăluit ce planuri are: 'Am foarte multe în minte. În primul rând, vor fi câteva evenimente de cooking pe care le voi avea în țară și mai am în plan câteva concepte de restaurant la care trebuie să lucrez.  Pas cu pas. La fel de tare îmi doresc să îmi cumpăr un apartament cu logodnica mea și să dau jos câteva kilograme, să încep un stil de viață mai sănătos'.

Munti Chefi la cuțite

Obișnuit să petreacă în bucătărie circa 14, 15 ore pe zi și să mănânce abia la finalul zilei, noaptea, Munti s-a trezit că a acumulat foarte multe kilograme. Se pare că planurile recente de a da jos din greutate au funcționat în timp record. Încerc să mănânc cât mai multă proteină, iar la cinci zile alternez proteina cu legumele. Am slăbit 12 kg în modul acesta până acum, dar vreau să continui', a declarat Munti pentru Click!.

Foto: PR

Citește și:

Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 18 ani. Ce mașină a primit Ioana la majorat

Rita Mureşan s-a despărțit de iubit. Creatoarea de modă a rămas singură

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter