Adrian Enache are un mare regret legat de Angela Similea: ”Mă gândesc poate o înduplec...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Adrian Enache s-a bucurat enorm că a revăzut-o pe Angela Similea la concertul lui Aurelian Temișan. Artistul are un regret, și anume acela că nu a știut că celebra interpreta se afla în România atunci când el a susținut spectacolul de la Sala Palatului. Iată care este cea mai mare dorință a lui Adrian Enache în ceea ce o privește pe Angela Similea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache are un mare regret legat de Angela Similea: 'Mă gândesc poate o înduplec...' / EXCLUSIVAdrian Enache are un mare regret legat de Angela Similea: 'Mă gândesc poate o înduplec...' / EXCLUSIV

Pe Adrian Enache și Angela Similea îi leagă dragostea pentru muzică, iar artistul mărturisește că s-ar fi simțit onorat să aibă ocazia să performeze pe scenă alături de marea artistă. Din păcate, astrele nu s-au aliniat de data asta…

Adrian Enache are un mare regret legat de Angela Similea! Ce își dorește

Adrian Enache a revăzut-o pe Angela Similea la spectacolul lui Aurelian Temișan din București. Artistul s-a bucurat enorm și efectiv, a luat-o în brațe de fericire pe celebra interpretă. Într-un interviu pentru viva.ro, artistul a declarat că o vede pe Angela Similea ca pe o icoană și că și-ar dori enorm să o poată convinge să urce pe scenă, într-un spectacol de-al lui. Enache a crezut că artista este plecată peste Ocean la fiul ei și nu a știut că se afla în țară, pe 4 noiembrie, atunci când el a concertat la Sala Palatului.

Citește și: Cum se înțelege Adrian Enache cu Iuliana Marciuc și ce relație are cu fosta soție, Corina:„Eu am să le respect până voi închide ochii, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: Aurelian Temișan și Angela Similea, incident amuzant la începutul carierei:„A trebuit să las pantalonii mai jos să nu se vadă'

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!'

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

'Angela Similea este un icon. Mi-a făcut o deosebită onoare că am putut să o revăd și să o strâng în brațe și să mă gândesc poate o înduplec, măcar pentru o melodie. Poate o să revină pe scenă pentru o melodie sau două, una cu mine, una cu Ovidiu. Nu am știut că Angela Similea era în țară la spectacolul meu de la Sala Palatului din București din data de 4 noiembrie, că aș fi invitat-o măcar în sală, să participe', a declarat Adrian Enache, pentru viva.ro.

Adrian Enache: 'O echipă minunată, Iuliana cu Daniel Iordăchioaie'

Adrian Enache a fost încântat de modul în care bunul său prieten, Daniel Iordăchioaie, i-a regizat spectacolul de la Sala Palatului intitulat 'Adrian, din inimă, Enache'. Evenimentul s-a desfășurat în data de 4 noiembrie, iar cea care a fost producătorul concertului a fost nimeni alta decât logodnica lui, Iuliana Marciuc. Interpretușl susține că Iuliana și Daniel au alcătuit o echipă minunată la spectacolul său. Iordăchioaie i-a cerut părerea în permanență lui Enache și i-a explicat ce face.

'O echipă minunată Iuliana cu Daniel Iordăchioaie! Nu aș fi crezut. O super echipă. Iar Daniel este un regizor extraordinar. Eu care am crezut că am văzut tot! Eu care am apreciat atâtea spectacole frumoase în Vegas. Și ce bine m-am simțit pe scenă. Noi am fost aproape toată viața, dar a venit cu idei, m-a întrebat', a mai declarat Adrian Enache.

La spectacolul lui Enache s-a plâns

La spectacolul lui Adrian Enache s-a plâns pe scenă. Cel care a dat tonul a fost Daniel Iordăchioaie, care a interpretat melodia, Mă întorc la tine mare albastră. Pe parcurs, Enache a plâns și el atunci când a ieșit pe scenă cu Pepe, care i-a salvat fata de la moarte, în copilărie.

'El acum a revenit cu regia, a început să îl solicite mai mulți în acest sens. Și când a urcat și el pe scenă și a început să cânte melodia Mă întorc la tine mare albastră, a început lumea să plângă prin sală. Toate femeile care aveau amintiri cu marea… A ieșit superb. Și când am ieșit cu Pepe, care a salvat-o pe Diana când era mică, am început să plâng și eu. E un moment natural. Chiar a fost din inimă spectacolul meu de la Sala Palatului', a mai declarat Adrian Enache.

În spectacol a cântat și Diana Enache, fiica lui Adrian Enache. În ce-l privește pe fiul artistului și al Iulianei Marciuc, acesta a refuzat să urce pe scenă, pe principiul că va apărea doar atunci când va avea ceva de spus. Firește, David a fost în sală la spectacolul tatălui său.

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter