Adrian Mutu vorbește despre scandalul „Cocaina”: „Șase luni am fost în iad!”

Publicat pe

Adrian Mutu, acum în vârstă de 42 de ani, a vorbit recent despre scandalul „cocaina', cel în care a fost implicat în urmă cu mulți ani, atunci când juca pentru club de fotbal englez, Chelsea. Totul se întâmpla în 2003, atunci când cariera fostul sportiv atinsese apogeul. Dar, dar visul pe care îl trăia s-a transformat foarte repede într-un veritabil coșmar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul internațional român a ajuns la Chelsea în 2003, după ce englezii le-au plătit celor de la Parma aproximativ 19 milioane de euro. Un an mai târziu, pentru Adrian Mutu scandalul „cocaina' avea să înceapă, după ce la un control anti-drog s-a descoperit că fotbalistul consumase droguri. Din acel moment, totul s-a schimbat!

Adrian Mutu a trăit clipe de coșmar, după ce a consumat cocaină

Imediat după test, contractul i-a fost reziliat de către Chelsea a fost suspendat timp de opt luni din fotbal. Adrian Mutu i-a povestit ce a trăit, după ce s-a aflat că luase cocaină.

„Atunci a început adevărata faimă a mea. Londra, New York-ul, Parisul, sunt orașe grele, periculoase pentru un adolescent. Nu sunt ca Bucureștiul, ca Milano, sunt foarte mulți oameni. Importanța orașului te face să te pierzi dacă nu ești educat.

Ideea e că știm cu toții ce s-a întâmplat acolo, nu aș vrea să trecem prin asta. În jur de patru milioane (n.red. – salariu la Chelsea). Noi, în momentul de față, ar trebui să ne educăm copiii cum să fie, cum să aibă succes. Ar trebui ca educația să fie mult mai complexă, să îi pregătim pentru succes.

Eu nu am fost pregătit pentru lucrul ăsta, m-au luat prin surprindere și faima, și banii, și tot. Nu aveam pe nimeni lângă mine care să mă învețe cum să gestionez aceste sentimente și tot ce se întâmplă acolo și, inevitabil, a venit și căderea', a spus Adrian Mutu, despre scandalul cocaina, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Citește și: Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu

Citește și: De ce l-a refuzat Julia Chelaru pe Adrian Mutu, deși a insistat să se întâlnească cu ea

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat să i se facă autopsie fratelui ei:„Au cerut procurorii

Ce a simțit Adrian Mutu în acele momente dramatice pentru el

Mai mult decât atât, Adrian Mutu spune că ce a urmat după dat afară de la Chelsea pentru că luase cocaină, a fost un adevărat coșmar, mai ales că s-a simțit foarte singur.

„Bineînțeles că am suferit foarte tare. A fost o greșeală și normal că vine și decăderea cu ea. Au fost șase luni groaznice din viața mea. Am fost, ca să zic așa, în iad, și m-am întors. Am rămas singur. Știu că Trăian Băsescu era președintele țării atunci și spunea să-mi asum.

Până atunci era mândru de mine, după am fost lăsat singur. Eu nu am rămas cu această decădere, am rămas cu faptul că m-am întors și, după acest episod, am luat și din Italia (n.r. jucător de fotbal) de două ori la rând. A fost un comeback extraordinar, pe care puțini sportivi au fost capabili să-l facă.

Dar după iad, a venit raiul. Eu cred că vârsta cea mai frumoasă pentru un bărbat e la 40-50 de ani. Eu acum am 42 de ani, acum am experiență, mă simt în vână. Eu ca fotbalist aveam o vorbă: când câștigi nu face nuntă și când pierzi nu face înmormântare, că tot trei zile durează amândouă!

Celor mai tineri le dau un sfat: să nu facă ce am făcut eu. E greu să cazi și să te ridici. Nu oricine e în stare!', a declarat Adrian Mutu despre scandalul cocaina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter