Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "Trecem peste. Nu am meritat"

Publicat pe

Adrian Stroe s-a numărat printre finaliștii emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Finalistul lui Cătălin Scărlătescu a muncit foarte mult pentru a câștiga marele premiu al reality show-ului, dar Florica Baboi din echipa lui Sorin Bontea a câștigat finala Chefi la cuțite. Adrian Stroe a făcut primele declarații după ce a pierdut premiul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Stroe a fost cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, dar a pierdut finala emisiunii culinare de la Antena 1. Tânărul din Râmnicu Vâlcea a luptat ca să câștige premiul Chefi la cuțite, dar Flori a fost cea care a câștigat. Adrian a mărturisit că finalista lui Sorin Bontea a meritat din plin premiul de 30.000 de euro.

Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "Trecem peste. Nu am meritat"Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "Trecem peste. Nu am meritat"

Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu a recunoscut că și-a dorit foarte mult să plece acasă cu premiul de la Chefi la cuțite. Mai mult, Adrian Stroe a mărturisit că este conștient că preparatele sale nu au fost întotdeauan cele mai bune.

Citește și: Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10. Primele declarații:”Cât de mult mi-am dorit”

Citește și:Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără:„S-au scos multe la montaj'

Citește și:Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10:”O și bat azi”

Citește și:Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Adrian Stroe, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la cuțite

Adrian Stroe a pierdut finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Finalistul lui Cătălin Scărlătescu s-a luptat pentru marele premiu cu Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea și Raluca Todea, din echipa lui Florin Dumitrescu. Jurații au decis că preparatele lui Flori au fost cele mai delicioase. Concurenta din echipa albă a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. Adrian Stroe a fost dezamăgit de deznodământ și a recunoscut că și-a dorit foarte mult să câștige marele premiu al emisiunii culinare.

Cu toate astea, Adrian a felicitat-o pe Flori și este de părere că a meritat din plin premiul.

„Bravo, măi fetiță. A muncit fata asta la toate battle-uri. Eu spun din ce am auzit de la colegii ei. Întotdeauna spuneau că aleargă, s-a văzut că a muncit.

S-a văzut rezultatul, a avut foaia în mână, meniul, până la urmă deciziile au fost ale ei. Chefii nu au mai stat cu noi.A meritat, înseamnă că a fost mai bună. Mă roade un pic, dar asta e. Trecem peste. Nu am meritat, nu am fost eu azi. Am omis ceva, nu știu', a spus Adrian Stroe, potrivit a1.ro.

Drama lui Adrian Stroe

Finalistul lui Scărlătescu a avut parte de momente emoționante în semifinala emisiunii. Adrian Stroe a avut parte de o surpriză, după ce copiii săi au venit în platoul emisiunii. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce soția sa i-a părăsit. Venirea micuților l-a emoționant pe Adrian și l-a determinat sa povestească drama prin care trece.

Tânărul a mărturisit că fosta soție l-a părăsit, iar el a rămas singuri să crească doi copii. Finalistul de la Chefi la cuțite are parte de ajutorul familiei sale, iar mama, sora și bona îl ajută să aibă grijă de copiii săi. Îi cresc … mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema. Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta și cred că a înțeles, adică oricum îi câștigam prin lege.‘,a povestit Adrian Stroe.

Adrian Stroe a primit cuțitul de aur

Adrian Stroe este din Râmnicu Vâlcea și s-a dedicat gastronomiei de când avea 18 ani. Acesta a muncit în Italia, după care a ajuns în Germania, acolo unde și-a perfecționat meseria. Ulterior, Adrian și-a format propria echipă cu oameni aduși din Vâlcea. Tânărul a primit cuțitul de aur în preselecții și a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Am început să lucrez în bucătărie la frageda vârstă de 18 ani. Am început de la un post de jos. În Italia am plecat ca să învăț să fac paste. Acolo am stat 4 ani, doar că nu puteam să mă plafonez, nu suportam asta.

Dacă ceva mi se părea mai wow, plecam. Am primit o ofertă în Germania. Mi s-a părut greu la început pentru că în mare parte se vorbea germană, doar patronul era italian. Am avut noroc că, după o perioadă, mi s-a dat mână liberă și mi-am format eu echipa. Mi-am adus din Vâlcea echipa mea, bucătari, ajutori, tot.Bucătăria, pentru mine, pot să spun la ora actuală că este aproape tot, după copii. Mă liniștește. , a mărturisit el la începutul competiției.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter