Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10: "O și bat azi"

Publicat pe

Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Raluca Todea și Oxy au avut parte de momente tensionate în finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Finalista a criticat-o pe Oxy pentru că nu a gătit cum trebuie un sos, motiv pentru care cele două s-au certat serios. De asemenea, Dan Manciu a avut o reacție dură la adresa lui Oxy, susținând că aceasta a vrut să o saboteze pe Raluca Todea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Joi, 1 decembrie, a avut loc finala Chefi la cuțite, sezonul 10, iar spiritele s-au încins între concurenți. Oxy și Raluca Todea și-au aruncat cuvinte dure în bucătăria show-ului culinar. Finalista lui Florin Dumitrescu nu a fost mulțumită de sosul pregătit de Oxy, iar acest lucru a declanșat un conflict major între ele.

Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10: "O și bat azi"Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10: "O și bat azi"

Raluca Todea a ajuns în finala Chefi la cuțite, sezonul 10. Finalista lui Florin Dumitrescu și-a ales echipa înainte de probele finale, iar Oxy a fost aleasă să o ajute în pregătirea preparatelor. Cu toate astea, între cele două a pornit un scandal de proporții din cauza unui sos.

Citește și: Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite 2022, sezonul 10. Primele declarații:”Cât de mult mi-am dorit”

Citește și:Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite.Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: „Nu vezi că…”

Citește și:Când se difuzează finala iUmor, sezonul 13.Cine sunt cei 13 finaliști

Citește și:Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe:„Eram timidă și…'

Raluca Todea și Oxy s-au certat în finala Chefi la cuțite, sezonul 10

În finala sezonului 10 de la Chefi la cuțite a avut loc un scandal de proporții. Raluca Todea, finalista lui Florin Dumitrescu s-a certat cu Oxy, din caua unui sos. Raluca s-a enervat după ce Oxy nu a gătit bine un sos, declarând că fosta concurentă nu a performat și nu și-a dat toată silința pentru a o ajuta. Cred că o și bat azi! În momentul acela, eu am început să-mi păzesc spatele, pentru că mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, că Oxy nu performa', a spus Raluca Todea despre Oxy.

De cealaltă parte, Oxy a mărturisit că a încercat să facă tot ce știe și nu a vrut sub nicio formă să o saboteze pe Raluca. Am dat tot din mine și am încercat să fac tot posibilul să și calmez echipa, să avem farfurii la sfârșit, exact cum poate fiecare din echipa mea a gândit. Îmi pare rău Raluca, nu am făcut-o intenționat, doar am greșit-o și mi-o asum', a spus fosta concurentă.

Dan Manciu a fost de părere că Oxy a vrut să o saboteze pe Raluca Todea

Raluca Todea și-a ales echipa în finala Chefi la cuțite, pentru a o ajuta la prepararea mâncării. Dan Manciu a reacționat și el la conflictul dintre finalistă și Oxy, fiind de părere că fosta concurentă a încercat să o saboteze pe Raluca.

Fără nici un fel de deranj spun că Oxy a vrut să o saboteze pe Raluca. A făcut-o din invidie, ură, mi s-a părut așa un copil râzgâiat, căruia nu i-a fost luată jucăria preferată și i-a fost luată prietenei ei, iar ea a vrut să-i strice jucăria', a spus Dan Manciu.

Florica Baboi a câștigat finala Chefi la cuțite, sezonul 10

Emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 10, a ajuns la final, iar câștigatoarea este Florica Baboi, din echipa lui Sorin Bontea. Concurenta a primit premiul de 30.000 de euro, deși mulți internauți au fost de părere că Adrian Stroe merita premiul emisiunii culinare.

„Doamne, nu mai pot. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis. Nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare, a declarat Florica.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter