Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite. Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: "Nu vezi că..."

Publicat pe

Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite. Semifinala de la Chefi la cuțite a fost una plină de surprize, emoții, dar și probe care le-au dat mari bătăi de cap concurenților. Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat din cauza unui gest făcut de concurenta din echipa lui Scărlătescu. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite. În ediția de miercuri seara, concurenții au avut emoții de nedescris, iar probele nu au fost deloc ușoare. Astfel, fiecare participant a fost nevoit să dea tot ce are mai bun pentru a se califica în marea finală de la Chefi la cuțite. La un moment dat, în ultima proba din semifinală, Oxy și Mădălina Cafadaru și-au aruncat cuvinte dure, după ce cea din urmă a făcut un gest care a supărat-o pe colega ei.

Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite. Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: "Nu vezi că..."Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite. Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: "Nu vezi că..."

Mai exact, Mădălina și-a băgat carnea la cuptor la o temperatură mai mare, iar acolo se afla deja preparatul făcut de Oxy. ”Voi nu anunțați când băgați ceva la cuptor? Nu vezi că s-a ars?”, a răbufnit Oxy la Chefi la cuțite.

Citește și: Titus Antonescu, după ce el și soția lui Nosfe au fost eliminați de la Chefi la cuțite: „Pe tine te iubesc cel mai mult de aici’

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul: „Mă iei la mișto?'

Citește și: Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:'Este o mare onoare'

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:'Anul ăsta…'

Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite

Imediat cum Oxy i-a atras atenția, Mădălina din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a răbufnit. Concurenta a ținut să o pună la punct pe colega sa și a mărturisit că nu a fost anunțată de nimeni că este un alt preparat în cuptor.

”Să te anunț pe tine? În primul rând nici nu ai zis, nici nu ai anunțat și nici nu mă interesează', a reacționat Mădălina Cafadaru.

Cine sunt finaliștii din sezonul 10

Din nouă semifinaliști, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Baboi reușit să meargă în marea finală, unde marele premiu este de 30.000 de euro.

„Nimeni, niciodată, la nicio casă de Pariuri n-ar fi crezut că această variantă de trei, Adi, Flori și Raluca, vor fi finaliști', a conchis chef Scărlătescu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter