Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit: „Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el”. Fosta ispită a chemat Poliția

Publicat pe

Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, susține că a fost agresată de iubitul ei, iar unul dintre motive este extrem de grav – din cauza uneia dintre nenumăratele bătăi, tânăra ar fi pierdut sarcina, în urmă cu o lună. Iată de ce a chemat poliția și ce acuzații îi aduce aceasta iubitului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit. Dana Badea, fosta ispită de la Insula iubirii, trece prin momente grele – a chemat poliția deoarece ar fi fost agresată de iubitul ei. Tânăra a făcut dezvăluiri șocante, afirmând că, din cauza bătăii primite de la partenerul ei de viață a pierdut sarcina, chiar de ziua ei de naștere.

Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit: „Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el'. Fosta ispită a chemat PolițiaDana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit: „Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el'. Fosta ispită a chemat Poliția

Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit

În urmă cu o lună, Dana Badea anunța că a pierdut sarcina, iar atunci cel care a însoțit-o la spital era chiar iubitul ei, Alin Marius. Iată însă că, o lună mai târziu a făcut o dezvăluire șocantă… Totul a ieșit la iveală după ce fosta ispită de la Insula Iubirii, foarte activă în mediul online, le-a dezvăluit fanilor prin ce ar fi trecut. Dana Badea a chemat poliția după ce Alin i-ar fi „adus femei în casă', spune ea în filmarea publicată pe rețeaua de socializare, conform spynews.ro.

Citește și: Dana Badea, fosta ispită de la Insula Iubirii, este într-o relație cu un bărbat însurat

Citește și:Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:'Este o mare onoare'

Citește și:Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:'Astăzi am primit titlul de proprietate'

Tânăra a sunat la poliție după ce ar fi fost umilită și agresată din nou de iubitul ei, despre care spune că „a spart-o cu bătaia”. În filmarea difuzată de Antena Stars s-ar fi văzut că Alin ar fi refuzat să meargă la secție deoarece s-ar fi temut să nu primescă ordin de restricție și, implicit, brățară de supraveghere. Iubitul ispitei de la Insula Iubirii ar mai fi trecut o dată în această situație, însă cu Sibel, fosta lui soție.

Fosta ispită ar fi pierdut sarcina din cauza iubitului ei

După ce iubitul ei a fost luat de poliție, Dana Badea a făcut dezvăluiri tulburătoare, povestind că a pierdut sarcina – era însărcinată în trei săptămâni – tot din cauza bătăilor primite de la el. La vremea respectivă, aceasta nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital, însă a făcut-o după recentul scandal, mai spune sursa citată.

Mai mult, șirul acuzațiilor nu s-a încheiat aici, Dana Badea dezvăluind că iubitul ei și-ar fi bătut și fosta soție în timp ce era însărcinată.

„Îmi zicea acasă să mint că nu m-a bătut, că el face bani și o să-și ia hate dacă zic că m-a bătut. Am stat și ți-am îndurat toate. La fel făceai și cu Sibel, o băteai și gravidă. (…) Mi-a povestit femeia tot! De ziua mea am pierdut copilul pentru că m-a bătut el. N-am pierdut copilul degeaba. De-aia l-a luat Dumnezeu, ca să nu mă lege nimic de Satana!', a spus Dana Badea despre iubitul ei.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter