Mama lui Theo Rose, replică dură pentru Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația dintre fiica ei și Anghel Damian nu va dura: "Este urât să..."

Publicat pe

Recent, mama lui Theo Rose i-a dat o replică dură faimoasei clarvăzătoare Carmen Harra după ce aceasta a susținut că relația dintre fiica ei și regizorul Anghel Damian nu va dura. Iată ce spune mama artistei, în contextul în care Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Theo Rose a transmis o replică dură pentru Carmen Harra, după ce aceasta a spus că relația dintre fiica ei și Anghel Damian nu va dura. Recent, clarvăzătoarea a comparat relația lor cu cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, care au ajuns la divorț la scut timp după ce s-au căsătorit.

Mama lui Theo Rose, replică dură pentru Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația dintre fiica ei și Anghel Damian nu va dura: "Este urât să..."Mama lui Theo Rose, replică dură pentru Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația dintre fiica ei și Anghel Damian nu va dura: "Este urât să..."

Mama lui Theo Rose, replică dură pentru Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația dintre fiica ei și Anghel Damian nu va dura

De când formează un cuplu, Theo Rose și Anghel Damian au fost în permanență în vizorul public, apărând nenumărate speculații cu privire la relația dintre ei. Asta mai ales din cauza faptului că, în momentul în care a explodat vestea că sunt împreună, se știa că fiecare se află într-o relație solidă. El, cu Lia Bugnar, ea, cu Alex Leonte.

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor: „Este ceva ce noi nu am mai văzut'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose.Ioan Diaconu are aceeași meserie de peste 20 de ani

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…’

Citește și: Cum și-a anunțat Theo Rose părinții că este însărcinată:’Este asumată, ea a zis că, daca pică, pică, asta e’

Iată însă că, la scurt timp, s-a aflat și că Theo Rose este însărcinată, cei doi îndrăgostiți urmând a deveni părinți. Printre cei care s-au îndoit că cei doi ar putea forma un cuplu care să reziste în timp s-a numărat și Carmen Harra. Recent, mama artistei a reacționat, deranjată de comentariul pe care l-a făcut clarvăzătoarea și i-a dat replica acesteia.

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât', a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.

Ce a spus Carmen Harra despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

În timp ce apropiații și toți cei dragi îi felicită și spun despre ei că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, clarvăzătoarea Carmen Harra nu are aceeași părere. Aceasta a comparat relația lor cu cea care a fost între Andreea Bălan și George Burcea.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?‘, a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni TV.

Pe lângă faptul că din perspectiva ei consideră că au dus relația la un alt nivel prea repede, aceasta susține și că vor avea parte de numeroase probleme. Mai mult decât atât, neînțelegerile ar putea să apară tocmai pe fondul că nu sunt compatibili și nici suflete pereche.

‘La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume’, a mai spus Carmen Harra.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter