Adriana Bahmuțeanu, hărțuită în continuare de fostul iubit grec: "Mi-a pus coroane mortuare la ușă"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu este hărțuită în continuare de fostul iubit grec, deși este logodită cu un alt bărbat și nu mai are nimic de împărțit cu el. Cu excepția unor parole despre care Bahmu spune că acesta i le-a furat. Totodată, vedeta îl avertizează pe Nikos Papadopoulos că nu este mai presus de Poliție și până la urmă se va face dreptate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Nikos Papadopoulos a fost deranjat de faptul că Adriana Bahmuțeanu i-a spus numele public, dar ea că este profund deranjată de atitudinea lui. Deși artistul grec susține că el nu are parolele ei și neagă absolut tot ce ea spune, se pare că Adriana Bahmuțeanu precizează cu totul altceva.

Adriana Bahmuțeanu, hărțuită în continuare de fostul iubit grec: "Mi-a pus coroane mortuare la ușă"Adriana Bahmuțeanu, hărțuită în continuare de fostul iubit grec: "Mi-a pus coroane mortuare la ușă"

Adriana Bahmuțeanu, mesaj pentru fostul iubit care o hărțuiește

Bahmu spune că, timp de un an și jumătate, a fost hărțuită și șantajată de Nikos Papadopoulos. Bărbatul i-a furat identitatea virtuală și nu vrea nici acum să o lase în pace, după atatea acuzații.

„Îi doresc tot binele din lume acestui om, să fie la fel de fericit cât sunt și eu astăzi, și mi-aș dori să îngroape securea războiului, pentru că în continuare mă șicanează.

Dacă el crede că este mai presus de autoritățile statului, de poliție sau procurori, asta vom mai vedea.

Deocamdată, repet, este o anchetă penală în desfășurare și, dacă chiar nu se consideră vinovat, ar putea să-mi dea parolele înapoi', a precizat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: „O știu de mică!'

Citește și: Octavia Geamănu, gafă de față cu Marian Ionescu și fosta lui iubită:'Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?'

Citește și: David Popovici a revenit în țară!Cine l-a așteptat la aeroport, deși nu a existat o festivitate oficială

Ce acuzații îi aduce Bahmu fostului iubit grec

Adriana Bahmuțeanu a mai povestit că fostul ei iubit, Nikos Papadopoulos, i-a dus la ușă coroane mortoare și a hărțuit-o mult timp, iar nici în prezent nu vrea să o lase în pace.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penalist, este infracțiune în România.

Eu nu vreau să-i fac niciun rău lui, vreau doar să recuperez ce este al meu, munca mea, pagina mea de Instagram și cea de Youtube.

Nu vreau nimic de la el, decât să-mi returneze ce este al meu. Mi se pare un șantaj oribil și mi se pare oribil cum procedează, adică demonstrează că nu este deloc o persoană matură. Îl rog frumos să înceteze cu atitudinea asta că nu-i aduce niciun beneficiu', a continuat jurnalista.

„Eu nu cred că el a obținut un avantaj de imagine în momentul în care i-am impus un ordin de restricție. Nu cred că-i aduce vreun beneficiu ce face! M-a hărțuit, mi-a pus coroane mortoare la ușă. Eu nu am vrut să apar în presă cu toate astea', a mai spus Bahmuțeanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter