Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu: „Învăț niște copii meseria asta”

Publicat pe

Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu. Juratul de la Românii au talent, marca PRO tv, are un hobby aparte, pe lângă activitățile obișnuite de zi cu zi. Adoră muzica electronică și vrea să-i învețe și pe ceilalți cum să mixeze. Mai mult, devine entuziasmat atunci când pe scena emisiunii de talente urcă DJ pasionați de ceea ce fac. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puțini fani știu că Andi Moisescu este pasionat de muzica electronică. El a fost văzut recent și pe Calea Victoriei, mixând și bucurându-i pe trecători, mai ales că pietonalele sunt libere în weekenduri pentru turiști și localnici. Hobby-ul neobișnuit a început, mai întâi, din perioada liceului, când totul se întâmpla la petrecerile cu prietenii. Pasiunea lui a continuat și la radio, apoi în ultimii ani, la diferite petreceri. 

Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu: „Învăț niște copii meseria asta'Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu: „Învăț niște copii meseria asta'

Andi Moisescu este îndrăgitul jurat de la Românii au talent, marca PRO tv. De fiecare dată când apare, indiferent dacă e pe micul ecran, în online sau în viața de zi cu zi, vedeta aduce mereu o energie bună și îi place să întrețină atmosfera. Moderatorul de la Apropo TV vrea să-și ducă pasiunea mai departe și să-i învețe și pe alții tainele muzicii electronice, mai exact, de a mixa cele mai tari piese. 

Citește și: Cum a rezistat căsnicia lui Andi Moisescu cu Olivia Steer timp de 17 ani:„Cred că ține, în cele din urmă, de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe Olivia Steer și cum a cucerit-o:„S-a lăsat greu'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare în procesul de divorț. De ce nu merge impresara la tribunal:„Nu mă interesează'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul'

Ce pasiune ascunsă are Andi Moisescu

Andi Moisescu are o pasiune aparte pentru muzica electronică. Totul a început încă din perioada liceului și continuă până în prezent. Nicio petrecere nu este la fel fără Andi Moisescu, care știe perfect cum să mențină atmosfera. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta a vorbit deschis despre marea lui pasiune. Andi Moisescu are un mare respect pentru meseria de DJ și devine entuziasmat de fiecare dată când urcă pe scena de la Românii au talent astfel de persoane. 

„Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ la Românii au talent', a povestit el. 

Juratul a mai explicat, pentru aceeași sursă, că vrea să-și ducă meseria mai departe și să-i învețe pe ceilalți tainele muzicii electronice: „pe 1 Iunie, în prima parte a zilei, dimineața, învăț niște copii meseria asta. Am un eveniment în care învăț copiii să mixeze. Iar seara pun muzică într-un club', a mai continuat Andi Moisescu. 

Andi Moisescu: „Nu o să renunț la televiziune în favoarea muzicii'

Juratul de la Românii au talent nu crede că va face o carieră din muzică, ci pur și simplu îmbină utilul cu plăcutul: „niciodată nu există pericolul să renunț la televiziune în favoarea muzicii. Ele nu se exclud. Meseriile astea se completează doar. Pentru mine muzica este doar relaxare și încărcarea bateriilor. Atât și nimic altceva. Deci când mă vezi că pun muzică înseamnă că am bateriile descărcate și sunt legat la priză. Dacă ajung să pun muzică foarte des înseamnă că sunt obosit', a precizat vedeta. 

Darius Mabda este câștigătorul Românii au talent 2022

Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022. Sezonul al 12-lea al emisiunii Românii au talent a ajuns la final. În total, 11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Câștigătorul Românii au talent 2022 este Darius Mabda, obținând și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. În timpul finalei de la Românii au talent, sezonul 12, Darius Mabda a spus ce va face cu banii dacă va câștiga marele premiu. 

„Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român’, a spus Darius Mabda.

„Cel mai mare vis al meu, dacă voi fi balerin, este să ajung la Teatrul Balşoi, din Moscova, iar dacă o să merg pe dans contemporan, vreau să ajung în Canada’, a mai explicat Darius.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter