„O să am emisiunea mea, nu la Antenă”. Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Când va apărea pe micul ecran

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Adriana Bahmuțeanu este pe val, atât în privința vieții persoanale, cât și a carierei. Adriana Bahmuțeanu și-a găsit dragostea în brațele actualului soț, George Restivan. Prezentatoarea a spus când anume va avea loc și cununia civilă și unde își vor petrece mirii luna de miere. De asemenea, Bahmuțeanu și-a anunțat revenirea pe micile ecrane cu o nouă emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Adriana Bahmuțeanu, 48 de ani, traversează o perioadă frumoasă în viața ei. Prezentatoarea s-a cununat religios cu iubitul ei George Restivan, anul trecut, iar acum vedeta are planuri mari atât în privința vieții de familiei, dar și a carierei. Adriana Bahmuțeanu se pregătește pentru cununia civilă care, din spusele prezentatoarei, se anunță a fi una spectaculoasă, urmată de o croazieră în America. Cea mai mare surpriză este în plan profesional, căci Bahmuțeanu revine la TV cu o emisiune, însă nu la Antena 1.

„O să am emisiunea mea, nu la Antenă'. Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Când va apărea pe micul ecran„O să am emisiunea mea, nu la Antenă'. Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune. Când va apărea pe micul ecran

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă, dar și să revină în televiziune

Adriana Bahmuțeanu a început anul cu dreptul și are planuri pentru anul acesta. Vedeta a făcut, recent, un anunț pentru fanii ei. Bahmuțeanu revine la TV cu o emisiune proprie chiar de săptămâna viitoare.

 „De săptămâna viitoare. O să am emisiunea mea, nu la Antenă, pe un post nou, o să vedeți, o să fie o surpriză!„, a precizat Adriana Bahmuțeanu pentru Ciao.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei: „Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum

CItește și: „El m-a luat de mână. Am plecat împreună la…'. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Citește și: Carmen Grebenișan a avut nevoie de îngrijiri medicale la Survivor 2023, după ce i s-a făcut rău: „Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”

Când va avea loc cununia civilă dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

În ceea ce privește nunta cu George Restivan, Adriana Bahmuțeanu se pregătește intens pentru cununia civilă, ce se anunță a fi un eveniment de amploare. Vedeta a declarat că, cel mai probabil, ceremonia va avea loc la sfârșitul lunii iunie. De asemenea, vedeta și-a ales deja o rochie de mireasă, ce va fi croită special pentru ea de către o creatoare de modă.

„Sunt liniștită, sunt fericită, ne potrivim! Am vrut să vedem dacă ne înțelegem în perioada asta, până la urmă. Ne-am uitat și pe calendar. Încă ne mai gândim asupra datei pentru nuntă dar în proporție de 80%, da, la sfârșitul lui iunie undeva, după post. Mi-am ales deja un model pentru rochia de mireasă, Aura Radu o să îmi facă rochia, o să fie foarte frumoasă!”, a relatat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, lună de miere împreună cu familia

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au plănuit să meargă în luna de miere, într-o croazieră în SUA, însă nu singuri, ci cu familia, inclusiv băieții celor doi. Prezentoarea este foarte entuziasmată și a precizat că va vizita și familia soțului ei de peste ocean.

„Ne-am plănuit să mergem în luna de miere, că nu se poate nuntă fără lună de miere. O să plecăm într-o croazieră în America, mergem cu tot neamul și răsneamul, luăm și băieții cu noi, o să le devastăm ălora vasul de croazieră. (râde) Mergem și la George acasă, în America, dar mergem și să vizităm. Ai mei au mai fost acolo!”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter