Cine l-a ajutat pe Victor Socaciu atunci când a avut COVID-19: „M-a rugat să...”

Publicat pe

Cine l-a ajutat pe Victor Socaciu atunci când a avut COVID-19. Celebrul cântâreț de muzică folk, a fost internat, în urmă cu câteva luni, de urgență, la Spitalul Clinic de Nefrologie Carol Davila din București. Din fericire pentru el, artistul a avut un prieten de nădejde lângă el, atunci când avea cel mai mult nevoie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel care l-a ajutat pe Victor Socaciu, atunci când artistul se afla internat în spital și apoi, pe toată perioada de recuperare, este nimeni altul decât George Nicolescu, solistul român născut orb. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, de aproape patru decenii, de la Cenaculul Flacăra. Atunci când a aflat că are nevoie de ajutorul lui, George Nicolescu nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat.

Gestul altruist făcut de George Nicolescu atunci când Victor Socaciu a avut COVID

Victor Socaciu a avut COVID la începutul lunii aprilie, iar George Nicolescu a fost de acord să îl înlocuiască pe scenă. Artistul avea în acea perioadă programate mai multe concerte.

„Eu nu prea am avut concerte, anul acesta, am avut un recital, alături de Victor Socaciu, prin martie, iar luna trecută, parcă, am mers să cânt la Onești. Victor a avut atunci nevoie de ajutorul meu. El a avut mari probleme cu boala asta nenorocită.

M-a rugat să-l înlocuiesc, m-am dus cu plăcere. El n-a mai putut cânta, a avut atunci probleme cu vocea. Acum știu că este bine. Pe noi ne leagă o prietenie veche, de aproape 40 de ani, de la Cenaclul Flacăra', a spus George Nicolescu pentru Impact.ro.

Citește și: Cine a anunțat-o, de fapt, pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă: „Am aflat de…'

Citește și: Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19. Cum se simte după 3 săptămâni în spital

Citește și: Cristina Șișcanu și-a retras fetița de la grădiniță din cauza cazurilor de COVID-19:„Am fost foarte inspirați’

Citește și: Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil! au iubit același bărbat.Ambele s-au despărțit de el

George Nicolescu se teme să ia COVID-19

Mai mult decât atât, George Nicolescu, se teme de COVID, motiv pentru care  s-a vaccinat printre primii. Acum. face orice să se protejeze.

Am făcut vaccinul, în pandemie, vreau să îl fac și pe cel antigripal, pe care îl fac în fiecare an, ca să trecem cu bine peste iarnă.

Deși este această situație, aproape în fiecare zi mă însoțește soția mea la o mică plimbare, afară, în jurul blocului, apoi mâncăm, ascultăm știrile și ne culcăm. Cam asta este viața mea, acum, când nu sunt spectacole', a mai declarat artistul, potrivit aceelași surse.

Cine este George Nicolescu

Artistul George Nicolescu s-a născut orb și deși la vârsta de patru ani a suferit o operație pe creier, medicii nu i-au putut redea vederea. Dar acest lucru nu l-a descurajat. A terminat liceul. apoi facultatea și apoi a fost profesor.

'Mi-e dor de elevi, mi-a plăcut să fiu profesor, dar nici dacă aș vrea n-aș mai putea preda franceza, sunt pensionar, nu mai am voie', a mai spus ea.

El s-a pensionat în 1992, luând parte la diferite show-uri și cântări în restaurante. În toamna anului 2002, la zece ani după pensionare, Nicolescu a revenit în topurile muzicale românești datorită unui duet cu trupa UNU’. Hitul era numit „Cântec pentru sănătatea ierbii'.

De asemenea, el mai cântă cu Jorge melodia „Îndrăgostit'. În luna decembrie a anului 2007, apare albumul „Muzică ușoară…lăutărească', în care cântă împreună cu muzicieni celebri ca Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu și Corina Chiriac. Cea mai nouă melodie a sa e lansată în anul 2012, „Viața-i de vină', împreună cu Shift.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter