Al Bano, despre dispariția dramatică a fiicei sale, la 23 de ani: "S-a aruncat și acel fluviu a luat-o"

Publicat pe

Au trecut 29 de ani de când Ylenia a dispărut, iar Al Bano, tatăl ei, a vorbit cu durere despre dispariția dramatică a fiicei sale și a Rominei Power. Deși mama ei nu a încetat să o caute, artistul este convins că Ylenia a pierit atunci în apele fluviului Mississippi, unde s-ar fi aruncat…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sosit ecent în România, unde va susține un concert la Cluj, Albano a vorbit, printe altele, și despre dispariția fiicei sale Ylenia, dispărută în Statele Unite, în ianuarie 1994, pe când avea doar 23 de ani. Deși, de atunci, tânăra a fost căutată ani de zile, faimosul artist este convins că fiica lui și-a luat viața aruncându-se în apele fluviului Mississippi…

Al Bano, despre dispariția dramatică a fiicei sale, la 23 de ani: "S-a aruncat și acel fluviu a luat-o"Al Bano, despre dispariția dramatică a fiicei sale, la 23 de ani: "S-a aruncat și acel fluviu a luat-o"

Al Bano, confesiuni dureroase despre dispariția dramatică a fiicei sale

Deşi mama ei, Romina Power (71) de ani nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi pe Ylenia, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi (79), este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

Citește și: Cum a împărțit Al Bano averea între cei șase copii: „Vreau să-mi trăiesc visul etern în pace”

De ce Al Bano și Loredana Lecciso nu vor să se căsătorească. Ce spune artistul despre Romina Power

Citește și: Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…’

Fiica mai mare a celor doi se afla în New Orleans în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani. Mulţi au speculat că tânăra se îndrăgostise de el... Din păcate, atunci destinul ei s-a frânt brusc, la doar 23 de ani. Al Bano măturisește că în acel moment și-a pierdut credința în Dumnezeu.

Eu mult timp am fost împotriva lui Dumnezeu, am devenit ateu. Pentru că să pierzi o fiică în acel mod, nu te împaci niciodată cu tot ce ai în jur. Dar, reflectând la asta, am înțeles că și Dumnezeu și-a pierdut fiul. La vârsta de 33 de ani. Adică dacă ești un adevărat creștin, trebuie să-ți demonstrezi întâi ție asta, apoi celor care te urmăresc. Și am acceptat această schimbare. Pentru că, da, eram împotriva lui Dumnezeu, dar asta nu mă făcea să mă simt bine”, a dezvăluit artistul într-un interviu pentru cancan.ro.

„Acesta este dramaticul adevăr”

Anul acesta, în luna noiembrie, Ylenia a fi împlinit 51 de ani. Fiica artiștilor a dispărut pe 6 ianuarie 1994 și a fost declarată moartă oficial în anul 2014. Cu toate acestea, mama ei, Romina Power, nu și-a pierdut speranța. Aceasta a continuat să pună mesaje în fiecare an, în social media, în care îi anunța dispariția, alături de hashtagul #missingperson. Din nefericire, tatăl ei, Al Bano, nu este la fel de optimist, artistul fiind convins că fiica sa și-a găsit sfârșitul atunci, în apele fluviului Mississippi.

Pentru că ea se afla pe malul apei și citea. Eu știu povestea. Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.' Și ea că: Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.' Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos' și el a plecat. Apoi a revenit. Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!'. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: Eu aparțin apelor.' S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr„, a spus Al Bano despre dispariția fiicei sale pentru sursa citată.

Sophia Loren i-a sărit în ajutor artistului când și-a pierdut fiica

Marele artist a dezvăluit și că urmează să se facă un film despre viața lui în curând, iar când a fost întrebat dacă i-ar plăcea ca Sophia Loren să o interpreteze pe mama lui, a mărturisit că de marea artistă îl leagă o frumoasă prietenie. De altfel, aceasta s-a oferit să îl ajute atunci când a dispărut Ylenia.

Sunt foarte bun prieten cu Sophia. Ne unește un mare respect uman. Eu am cunoscut-o în 1970, în timpul unei petreceri la Titanus. Titanus era casa de producție cinematografică cea mai importantă din acea vreme. Și încă a rămas. Și acolo ne-am cunoscut și apoi, când mi-am pierdut fiica în acel nenorocit din New Orleans, primesc un telefon: Al Bano, sunt Sophia.' Și avea un nod în gât, îmi amintesc perfect. A zis: Orice ai nevoie în America, să știi că sunt pregătită să te ajut în orice mod posibil!'. A fost un gest care a cimentat prietenia noastră cu adevărat notabilă”, a mai spus marele artist pentru cancan.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter