Alain Delon dorește să fie eutanasiat: "Mi se pare ceva logic și normal"

Publicat pe

Alain Delon este unul dintre cei mai apreciați actori din Franta. Actorul în vârstă de 86 de ani s-a declarat întotdeauna în favoarea eutanasiei, iar acum își dorește acest lucru. Fiul marelui actor, Anthony Delon, a declarat că tatăl său i-a cerut să fie de acord ca, atunci când va veni momentul, să îl ajute să moară. Alain Delon vrea să fie eutanasiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alain Delon, celebrul actor francez i-a cerut fiului său să îl ajute să părăsească această lume. Anthony Delon a mărturisit că tatăl său și-a făcut deja testamentul și intenționează să fie eutanasiat. Bărbatul susține că i-a promis actorului că va fi alături de el când va face acest pas.

Alain Delon dorește să fie eutanasiat: "Mi se pare ceva logic și normal"Alain Delon dorește să fie eutanasiat: "Mi se pare ceva logic și normal"

Alain Delon a suferit un accident vascular celebral în 2019, iar de atunci are probleme de sănătate. Actorul a fost mereu în favoarea sinuciderii asistate, iar acum a mers mult mai departe. Delon i-a cerut fiului său să își dea acordul pentru a fi eutanasiat atunci când va fi cazul.

Citește și: Secretele din testamentul lui Alain Delon.Cui a lăsat toată averea de 80 de milioane de euro

Citește și: Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Alain Delon:”Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică!”

Citește și: Maria Constantin, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că poartă haine fake:”Când nu ai ce pune copiilor pe masă…”

Citește și: Mesajul emoționant pe care un soldat ucrainean l-a transmis românilor:”Vă suntem foarte recunoscători”

Alain Delon vrea să fie eutanasiat

Alain Delon, 86 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din întreaga lume. Actorul a fost mereu de acord cu eutanasierea, iar acum i-a cerut fiului său, Anthony, să îi promită că va fi eutanasiat atunci cand va veni momentul. Anthony Delon i-a promis tatălui său că va fi lângă el când va face acest pas.

În primul rând pentru că trăiesc în Elveția, unde sinuciderea asistată este legalizată, și apoi pentru că mi se pare ceva logic și natural. De la o anumită vârstă, de la un anumit punct al vieții, trebuie să ne retragem spre iad în liniște, fără spitale, injecții sau altceva„, declara Alain Delon, în urmă cu ceva timp, relatează unica.ro.

Anthony Delon a acceptat ca tatăl său să fie eutanasiat

Anthony Delon, 57 de ani, fiul actorului Alain Delon i-a promis tatălui său ca își va da acordul ca acesta să fie eutanasiat. Actorul i-a cerut fiului său să-i urmeze toate instrucțiunile în cazul în care va decide să-și pună capăt vieții.

„Este adevărat: mi-a cerut să fac asta si am acceptat. Tatăl meu a fost foarte emoționat de moartea mamei mele (actrița și regizoarea Nathalie Delon, care a murit în ianuarie anul trecut, la vârsta de 79 de ani, din cauza cancerului pancreatic, n.d.)', a spus Anthony Delon pentru RTL.


Alain Delon și-a salvat fosta soție de la moarte

Alain Delon a suferit foarte mult după ce fosta soție, Nathalie Delon, s-a stins din viață. Anthony, fiul lor a povestit că actorul a stat alături de ea până în ultima clipă. Fiul actorului a lansat cartea Entre chien et loup (Între câine și lup), unde vorbește despre părinții săi.

Mai mult, Anthony a povestit cum Alain Delon a salvat-o pe fosta soție de la moarte. Nathalie avea probleme cu drogurile, iar actorul a internat-o într-o clinică elvețiană.  „Știam că mama ta ar fi murit', i-a spus el fiului lui. „Nu am vrut să rămâi orfan'. În prezent, Alain Delon trăiește în Elveția, lângă Geneva.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter