Secretele din testamentul lui Alain Delon. Cui a lăsat toată averea de 80 de milioane de euro

Publicat pe

Alain Delon încă se recuperează după cele două AVC-uri suferite în trecut și a decis, încă de acum doi ani, să-și scrie testamentul, așa încât cei trei copii ai săi recunoscuți să nu se certe între ei după moartea sa. Chiar și așa, decizia actorului legată de persoana care va moșteni toată averea sa de 80 de milioane de euro a stârnit controverse.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit publicației 'Ici Paris', care a dezvăluit ce prevede testamentul lui Alain Delon, toată averea actorului de 85 de ani va merge către doar unul dintre copiii săi. Astfel, revista a scris că Alain ar lăsa întreaga avere fiicei lui Anouchka. Acest lucru nu este însă credibil, susțin apropiații starului.

Ei cred că acesta a ales să o facă pe fată executoare testamentară pentru a evita un război între copii după moartea sa, pentru averea de 82 de milioane de euro, pe care o are, așa cum s-a întâmplat adesea în familiile celebrităților.

Starul are trei copii, Anthony Delon (56 de ani), Anouchka Delon (31 de ani) şi Alain-Fabien Delon (27 de ani), dar în dispozițiile testamentare ar fi privilegiat-o numai Anouchka, singura sa fată.

Testamentul lui Alain Delon. Cui a lăsat averea de 80 de milioane de euro

'Ea o știe, deși nu-i prea place să vorbească despre asta. Va fi ea și nimeni altcineva', a spus actorul.

Dacă nu o lăsam pe ea să se ocupe, ar fi fost război, sunt sigur de asta„, a spus legendarul actor. Alain Delon a trăit ultima parte din viaţă singur şi deprimat, ascuns la reşedinţa sa din Loiret.

Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul, trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva, trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur', a spus fiul cel mare al actorului, Anthony.

Şi fiul cel mic, Alain-Fabien, l-a descris în culori sumbre pe star. într-o carte, intitulată De la race des seigneurs', acuzându-l că este violent şi că şi-a umilit copiii şi partenerele.

Citește și: Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos: i-au moștenit talentul și frumusețea!

Citeste si: Emoţionanta scrisoare a lui Brigitte Bardot pentru Alain Delon la împlinirea a 80 de ani

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a murit!Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19

În 1962, actrița germană Christa Päffgen (Nico) i l-a dăruit lui Alain Delon pe Christian Aaron Boulogne, dar actorul a refuzat să-l recunoască pe acesta ca fiu.

Avocatul Maître Nicolas Rebbot estimează că averea lui Alain Delon este considerabilă. „Proprietățile sale din Franța, Elveția, colecțiile sale de artă, drepturile de proprietate pe care le are asupra filmelor sale și exploatarea filmelor sale… putem estima în mod rezonabil că moștenirea lui Alain Delon este de câteva milioane de euro', a spus el.

'Voi părăsi această lume fără regrete'

Alain Delon a vorbit în 2018, în cadrul mai multor interviuri, despre retragerea din cinematografie, dar și despre starea sa precară de sănătate.

În ianuarie, într-un interviu pentru Paris Match, Delon spunea: ‘Urăsc vremurile în care trăim, mă fac să vomit. Sunt oameni pe care, efectiv, îi urăsc. Totul este fals în jur și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără nicio urmă de regret’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter