Alex Bodi o subestimează pe Bianca Drăgușanu! Declarațiile care o vor ambiționa pe vedetă: ”A fost doar o provocare eşuată”

Publicat pe

Recent, în presă au apărut zvonuri cum că Bianca Drăgușanu ar forma un cuplu cu nimeni altul decât șeful fostului ei iubit. Alex Bodi a luat atitudine când a auzit aceste vorbe și a dezvăluit tot ce se întâmplă între ei. Afaceristul are foarte mare încredere în partenerul său de afaceri.

Trebuie să recunoaștem că Bianca Drăgușanu este o femeie frumoasă și provocatoare, iar orice bărbat ar putea ceda în fața ei. Nu de aceeași părere este și Alex Bodi, fostul iubit al vedetei, pentru că acesta spune că partenerul lui de afaceri și prietenul său în același timp nu ar ceda niciodată Biancăi Drăgușanu. Mai mult, fostul iubit al vedetei a făcut lumină în ceea ce privește o poveste de dragoste între Bianca Drăgușanu și șeful lui. Vedeta nu s-a cuplat cu afaceristul croat.

Nu s-a cuplat nimeni, e un zvon lansat de cineva care nu are nimic de făcut. Hai să nu jignim şi să vorbim urât, ea poate face ce vrea cu viaţa ei, dar cu prietenul meu, niciodată. Josip nu ar face aşa ceva nici dacă încearcă ea! A fost doar o provocare eşuată', este răspunsul pe care l-a dat Alex Bodi. După cum chiar el a declarat, bărbatul crede că șeful său nu ar cădea niciodată în mrejele Biancăi Drăgușanu, iar că aceasta nu ar putea niciodată să-l cucerească.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit cu scandal

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit înainte de Revelion, după ce aceștia au avut o ceartă destul de gravă într-un restaurant din Poiana Brașov. La doar o zi după ce s-au despărțit, afaceristul s-a întors în brațele fostei soții și a umilit-o pe vedetă. Însă, nici împăcarea lui Alex Bodi cu femeia cu care are un copil nu a durat prea mult, pentru că după doar două săptămâni cei doi s-au despărțit. Este posibil ca împăcarea cu ultima soție să fi fost din răzbunare și cea afectată să fie Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi o subestimează pe Bianca Drăgușanu! Declarațiile care o vor ambiționa pe vedetă: 'A fost doar o provocare eşuată'Alex Bodi o subestimează pe Bianca Drăgușanu! Declarațiile care o vor ambiționa pe vedetă: 'A fost doar o provocare eşuată'

Citește și: Lovitură pentru Alex Bodi! Bianca Drăguşanu s-ar fi cuplat cu şeful fostului ei iubit

Citește și: Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Alex Bodi s-a întors la fosta soție: 'Dragostea adevărată nu moare niciodată'

Citește și: Reacția lui Victor Slav, atunci când este întrebat despre Bianca Drăgușanu. Gentleman până la capăt

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter