Noua iubită a lui Victor Slav e o femeie independentă. Din ce îşi câştigă banii Raluca

Publicat pe

Noua iubită a lui Victor Slav a reuşit să obţină un job care îi permite să aibă traiul pe care şi-l doreşte. Iată unde lucrează Raluca. Poţi crede că e model!

De câteva luni de zile, Victor Slav trăieşte o poveste de dragoste cu Raluca, departe de ochii tuturor. Nici cei mai pricepuţi paparazzi nu au reuşit să îi surprindă împreună.

Relația dintre Victor și Raluca, supranumită „Bombardiera', a început într-o frumoasă zi de vară, când tânăra se afla la piscină, iar noi am aflat toate detaliile: „Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase', a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru VIVA!.

Deşi bruneta a avut mai multe relaţii, Victor Slav este cel care a atras-o cel mai mult. Conform surselor, ea şi-ar dori cât mai repede un copil. Rămâne de văzut, însă, dacă și el are intenții la fel de serioase.

Recent, a ieşit la iveală că Ralucăi îi merge foarte bine din punct de vedere financiar. Ea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Trecutul neștiut al iubitei lui Victor Slav

La o simplă căutare pe Google a numelui ei, era cumva previzibil că Raluca va reuși, mai devreme sau mai târziu, să ajungă în atenția presei. O fată frumoasă, atrăgătoare, deloc străină de iscusința chirurgului estetician, care adoră să pozeze sexy. Rețeta clasică pentru o domnișoară ce bate la porțile afirmării. Și, cu toate acestea, Raluca Diana Silea, actuala iubită a lui Victor Slav, a preferat să stea retrasă, deși, surpriză, colaborează cu o casă de discuri, pe parte de booking. Așadar, se învârte printre artiști.

Ce spunea actuala iubită a lui Victor Slav despre asemănarea mai mult decât vizibilă cu Daniela Crudu, în urmă cu trei ani? „Toată lumea îmi spune că semăn cu ea. Pe mine nu mă deranjează televiziunea, atât timp cât nu implică diverse compromisuri şi diverse regii pentru a mă face cunoscută. Am terminat Jurnalismul şi fac PR şi Marketing de cinci ani, dar nu pot spune că televiziunea m-a fascinat vreodată. Urăsc superficialitatea şi manipularea', a declarat Raluca, în 2015, pentru Libertatea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter