Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit: "În acest moment nu sunt în vreo relație cu cineva"

Publicat pe

Alex Bodi s-a despărțit de iubita sa, Ema Uta. Make-up artistul celebrităților din România le-a dezvăluit fanilor din mediul online care este situația sa amoroasă actuală. Astfel, Ema a clarificat că nu mai are o relație cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi este cunoscut pentru numeroasele sale relații cu diferite femei cunoscute din showbiz-ul românesc. Afaceristul a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, alături de care a avut o relație cu năbădăi. Bodi a avut o relație de iubire de câteva luni cu Ema Uta.

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit: "În acest moment nu sunt în vreo relație cu cineva"Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit: "În acest moment nu sunt în vreo relație cu cineva"

Alex Bodi părea că și-a găsit liniștea în brațele frumoasei make-up artiste Ema Uta, dar despărțirea a intervenit. Cei doi s-au iubit vreme de 8 luni, timp în care au încercat să își țină dragostea departe de lumina reflectoarelor. Ema și Alex au mers împreună în multe vacanțe și au petrecut momente de neuitat.

Citește și: Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:”Ne-am intersectat privirile și…”

Citește și:Cum a descris-o Iulia Albu pe Ema Uta, iubita lui Alex Bodi:”Nu vezi la toată lumea asta…”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Cristina, sora lui Brigitte Pastramă.Seamănă ca două picături de apă

Citește și: Cu ce afacere are de gând să dea lovitura Bianca Drăgușanu:„Nu-s chiar extraterestru'

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Alex Bodi este în mod oficial un bărbat singur. Afaceristul s-a despărțit de Ema Uta, make-up artistul vedetelor din România. Dacă până acum au încercat să își mai dea o șansă, de această dată, relația lor a luat sfârșit. Ema a fost cea care a făcut anunțul surprinzător.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 8 luni, dar acum Alex Bodi și Ema Uta au decis să se despartă. Aceasta a postat pe rețelele de socializare unde a subliniat că este singură. „Pentru a mă scuti de viitoare posibil presupuneri (…), declar public că în acest moment nu sunt în vreo relație cu cineva”.

Alex Bodi și Ema Uta au trăit momente de neuitat

Alex Bodi și Ema Uta au încercart să își ascundă relația de ochii presei, cei doi întâlnindu-se în vacanțele pe care le organizau. În ultimele luni, afaceristul și fosta sa iubită au mers în numeroase vacanțe de lux, unde au petrecut momente de neuitat. De asemenea, Alex Bodi și Ema Uta s-au relaxat departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, se pare că relația lor a ajuns la final.

Unde a început povestea de dragoste dintre Ema Uta și Alex Bodi

Ema Uta a vorbit într-un interviu despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. Make-up artistul a dezvăluit cum s-au cunsocut cei doi în realitate și de ce a preferat să își țină relația departe de public. Ema a mărturisit că l-a analizat pe Alex Bodi înainte de a accepta să iasă cu el și a fost reticentă când s-a angajat în acest cuplu.

„Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă', a adăugat Ema.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter