Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat. Cum s-au fotografiat împreună

Publicat pe

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat. Deși au încercat să stea departe unul de celălalt, se pare că nu au putut. Astfel, omul de afaceri a plecat în Anglia pentru iubita lui. Cei doi au decis să treacă peste toate episoadele neplăcute și să-și mai acorde o șansă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă s-a tot speculat faptul că Alex Bodi ar forma o relație cu Ema Uta. Însă, adevărul ar fi, de fapt, altul. Bărbatul a decis să se întoarcă la marea lui iubire.

Astfel, a plecat la Londra și a întâlnit-o pe Daria Radionova. Se pare că situația dintre ei nu mai este deloc tensionată, ba chiar au decis să își mai acorde o șansă.

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV:’A fost agresiv cu mine’

Citește și: Codin Maticiuc lansează o carte despre Nuțu Cămătaru:„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori’

Citește și: Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct:„Trebuia să fii un model pentru copiii tăi’

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat

Alex Bodi și Daria Radionova au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal.

Însă, după o perioadă în care au stat separați, cei doi au decis să se întâlnească din nou și să vorbească despre ce s-a întâmplat. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mers în Anglia și a făcut o oprire și la fosta lui iubită.

„Am vorbit, ne-am întâlnit, am ieșit la cină împreună, pentru că suntem doi oameni maturi, am stat de vorbă și am lămurit anumite aspecte între noi. Asta nu înseamnă că suntem împreună sau ne-am împăcat. Nu mai există nicio urmă de negativitate, suntem doi oameni maturi și vom vedea ce ne oferă viitorul. Foarte simplu', declara Alex Bodi pentru Click.

Ei bine, se pare că totul a decurs destul de bine, întrucât aceștia au decis să se împace. Pe contul de socializare al omului de afaceri a apărut o fotografie alături de iubita lui. De asemenea, și Daria Radionova a postat o imagine cu partenerul ei. Asta ne duce imediat cu gândul la faptul că aceștia au trecut peste problemele din trecut și au decis să mai acorde o șansă iubirii lor.

Fanii au apreciat imediat imaginile postate de cei doi îndrăgostiți și le-au urat toate cele bune.

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare

Alex Bodi fost arestat preventiv, pentru că nu s-ar fi prezentat la termenul stabilit de judecători. Însă, la începutul lunii noiembrie, acesta a fost eliberat.

În cadrul unui interviu, omul de afaceri a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața lui.

‘Am ieșit pe la șapte și ceva și primul lucru, am vrut să îmi văd fetița. Întreba zilnic de mine, era afectată, să spun așa, emoțional. M-am dus, de fapt, a adus-o finul meu, am stat, am mâncat și apoi am mers acasă. A fost emoționant, atât din partea mea, cât și din partea ei, este o legătură tată-fiică, e mereu mai puternică decât orice. De ea mi-a fost cel mai dor, de fiica mea cea mare, a fost ziua ei luna trecută și nu am putut să plec’, a povestit Alex Bodi.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter