Bianca Drăgușanu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Nu vă mai luați după zvonuri!”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu s-a vaccinat împotriva COVID-19. După ce a primit o mulțime de întrebări referitoare la vaccin, Bianca Drăgușanu a decis să închidă gurile curioșilor. Diva a mărturisit că s-a vaccinat împotriva COVID-19 în urmă cu mai bine de jumătate de an. Aceasta a făcut o serie de declarații cu privire la motivele care au stat la baza alegerii sale și i-a îndemnat pe internauți să asculte medicii, nu zvonurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a primit de-a lungul timpului foarte multe întrebări cu privire la părerea ei despre vaccinul anti COVID-19. După mai bine de jumătate de an, diva recunoaște că s-a vaccinat și îi sfătuiește pe cei care o urmăresc să asculte medicii, nu zvonurile.

Aceasta consideră că viețile oamenilor trebuie să se întoarcă la normalitate. Ea preferă să se vaccineze pentru siguranța ei și a celor dragi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile în care a fost bătută:„Regret că am iertat. Un bărbat care ridică mâna la tine…'

Citește și: Bianca Drăgușanu a rămas cu tatăl, după divorțul părinților:”Am condamnat-o pe mama”

Citește și: Actrița Eugenia Șerban, consilier în echipa lui Piedone:„Este o învingătoare'

Citește și: Anca Ciota este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Sunt o norocoasă'

Bianca Drăgușanu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Bianca Drăgușanu a decis să deschidă un subiect extrem de important, vaccinul împotriva COVID-19. Diva a fost întrebată în nenumărate rânduri care este părerea sa despre imunizarea anti Sars-CoV-2, însă a evitat răspunsul. Acum, ea a spus pe Instagram că s-a vaccinat în urmă cu jumătate de an. Ba mai mult, ea a explicat inclusiv motivele care au stat la baza alegerii sale.

„Azi aș vrea să vorbesc de vaccin, pentru că toată lumea mă întreabă dacă eu m-am vaccinat. Ei bine, acum vă dau răspunsul. Da, m-am vaccinat si m-am vaccinat acum jumătate de an, pentru siguranța mea, pentru siguranța familiei mele, pentru simplul fapt că-mi place să călătoresc, să fiu în siguranță, pentru că îmi place să mănânc la restaurant, pentru că-mi lace să merg la mall și pentru că-mi place să fiu un om activ, care merge și la sală, și căruia îi place să aibă o viață normală și echilibrată.', a spus ea pe Instagram.

„Nu vă luați după zvonuri'

Aceasta și-a sfătuit comunitatea să nu asculte zvonurile din mediul online. Ea este de părere că singurele persoane care ar trebui luate în considerare sunt medicii. Ba mai mult decât atât, diva a oferit un exemplu concret și personal pentru a spulbera anumite mituri despre vaccin.

„Am auzit multe zvonuri despre faptul că acest vaccin ar modifica Adn-ul și vreau să vă spun că sunt doar zvonuri. Trăim în 2021, asta este realitatea și eu îmi doresc să ne întoarcem la normalitate. Printre alte zvonuri am auzit că acest vaccin ar afecta fertilitatea și sarcina. Ei bine, nu este adevărat, pentru că eu personal am o prietenă, care este insărcinată și vaccinată. Și nu are absolut nicio problemă. Nu vă mai luați după zvonuri, luați-vă după medici. Vaccinați-vă ca să fiți în siguranță. E simplu', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter